Mad Clip: Η απάντηση του παππού του για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων: «Ήταν εγκληματική ενέργεια» (video)

«H Αρετή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των χρημάτων»

Must Read

Δύο μήνες έχουν περάσει σχεδόν από την ημέρα που Mad clip έχασε τη ζωή του έπειτα από το τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις ο γνωστός ράπερ δεν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, αφού από ότι φαίνεται είχε καταναλώσει, στο γάμο όπου βρισκόταν νωρίτερα, περίπου τρία ποτά. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδικοχαμένος τραγουδιστής εντοπίστηκε «καθαρός» από οποιαδήποτε άλλη ουσία.

Για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων μίλησε ο Παππούς του Mad Clip στην εκπομπή «Πρωινό», εκφράζοντας την δικαίωση που ένιωσε καθώς πίστευε ότι ο εγγονός του δεν ήταν μεθυσμένος.

«Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήταν μεθυσμένος. Το παιδί ήταν καθαρό. Είχα δηλώσει εξ’ αρχής ήταν εγκληματική ενέργεια», τόνισε.

Στην ερώτηση αν βρέθηκαν τα λεφτά του αείμνηστου καλλιτέχνη, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ο Παναγιώτης δεν έδινε σε κανέναν λόγο, ούτε στον πατέρα του ούτε στη μάνα του, όσον αφορά στα χρήματα τα συζητούσε με την Αρετή. Αυτή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των χρημάτων. Αυτή συνδιαχειριζόταν δηλαδή… Από αυτά που έβγαζε χάλαγε. Στο σπίτι δεν άφηνε χρήματα. Δεν βρέθηκαν τα χρήματα, δε βρέθηκε λογαριασμός σε τράπεζα».

https://vimeo.com/642243395

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This