Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: «Μου έκαναν bullying σε ινστιτούτο αδυνατίσματος! Έκλαιγα δύο μέρες, Έλεγα “δεν έχω ζωή, τι θα κάνω;”» (video)

«Δεν μπορούσα να συνέλθω από αυτό το πράγμα»

Must Read

H Αντιγόνη Πάντα Χαρβά είναι μία καταξιωμένη δημοσιογράφος με πλούσιο βιογραφικό, της οποίας μάλιστα έχουν παραχωρήσει συνέντευξη μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής Σκηνής. Ωστόσο η ίδια δεν είχε κανένα πρόβλημα να Εργάστηκε ως καθαρίστρια.

Η 49χρονη δημοσιογράφος υπήρξε παντρεμένη και τον σύζυγό της, ο οποίος κατάγεται από το Λονδίνο, τον είχε γνωρίσει μέσω internet. Οι δυο τους ωστόσο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους καθώς δεν μπορούσε ο ένας να δείξει την πραγματικότητα της χώρας του άλλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος με αφορμή το ρατσιστικό σχόλιο του Τάσου Ξιάρχου σχετικά με τα κιλά μιας άγνωστης κοπέλας, προέβη σε μία αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου έγραφε χαρακτηριστικά ότι: «Αν μετρήσω πόσες συγγνώμες έχω ακούσει κατόπιν εορτής από θρασύδειλα τυπάκια, όταν συνειδητοποίησαν ότι εν τέλει οι ίδιοι είναι αυτοί που ντροπιάζονται, δεν θα φτάσει ένα ποστ να γράψω. Δυστυχισμένοι, κενοί άνθρωποι που έχουν ως διέξοδο όχι την αντιμετώπιση του δικού τους προβλήματος αλλά τη μετατόπισή του επάνω στις ζωές των άλλων.

Το #fatshaming είναι μια σκανδάλη που πατάς και πυροβολείς τις ψυχές των άλλων. Είναι αντίστοιχο του να τραυματίζεις έναν άνθρωπο εν γνώση σου και μετά να ζητάς συγγνώμη για να μην πας φυλακή. Τραυματίζεις την ψυχή του και μπορεί να κάνεις ανεπανόρθωτη ζημιά. Μπορεί να περάσουν χρόνια για να μπορέσει αυτός ο άνθρωπος να ξαναβρεί τις ισορροπίες του.

Είναι τραγικό να θέλεις να χαλάσεις την ισορροπία των άλλων επειδή εσύ δεν έχεις βρει τη δική σου ισορροπία. Δεν θα τη βρεις έτσι. Ούτε την αγάπη θα βρεις έτσι. Όταν δεν μπορείς να δώσεις αγάπη και σεβασμό, δεν θα πάρεις. Και η μοναξιά σου θα μεγαλώνει. Όπως και οι κενές σχέσεις που θα δημιουργείς. Και η άποψή σου δεν θα αφορά πλέον κανέναν.

Αντιθέτως, εμείς οι χοντροί άνθρωποι με τις οριζόντιες ρίγες θα έχουμε πάντα μια τεράστια αγκαλιά για να έρθουν μέσα της όλοι εκείνοι που η καρδούλα τους έχει μόνο καλοσύνη. Θα έχουμε μια όμορφη οικογένεια που θα μας αγαπάει και θα την αγαπάμε, με ρίγες, με καρό, με πουά, με οτιδήποτε. Και θα είμαστε γεμάτοι. Από όλα. @missmeripopins δεν είσαι μόνη σου. Έχεις πολλές αγκαλιές ανοιχτές για σένα»

Για την τοποθέτηση της αυτή μίλησε η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά στην εκπομπή «Πρωινό» αποκαλύπτοντας τη δικό της τραυματικό βίωμα όταν σε ηλικία 27 ετών της ασκήθηκε bullying για τα κιλά της από υπάλληλο ενός ινστιτούτο ομορφιάς, γεγονός το οποίο της είχε επηρεάσει, εκείνη την περίοδο, την ψυχολογία της.

«Είχα πάει στα 27 σε ένα ινστιτούτο. Μου είπαν: “Πώς είσαι έτσι; Θα πάθεις διάφορα. Το λίπος σου κρέμεται…”. Μου έλεγαν κάτι τιμές τρελές και πρέπει να ήμουν 30 κιλά κάτω τότε, δεν ήταν κάτι… Έφυγα, πήγα σπίτι μου και έκλαιγα δύο μέρες. Δεν μπορούσα να συνέλθω από αυτό το πράγμα. Έλεγα “δεν έχω ζωή, τι θα κάνω;”.

Αφού συνήλθα από το πολύ κλάμα είπα ότι εγώ τέτοιες συμπεριφορές δεν πρόκειται να τις δεχτώ σε καμία περίπτωση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

https://vimeo.com/642319900

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This