Τάσος Γιαννόπουλος: «Έχω φύγει από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς από σκηνοθέτη» (video)

«Πολύ στενάχωρο για την οικογένεια την θεατρική! Περάσαμε πολύ δύσκολα όλοι», είπε μεταξύ άλλων για το ελληνικό metoo!

Must Read

Ο Τάσος Γιαννόπουλος βρέθηκε στον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου μίλησε για την παράσταση «Good People» που παίζεται στο θέατρο Αποθήκη με σκηνοθέτη την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo στην Ελλάδα, τον Πέτρο Φιλιππίδη, και την παλαιότερη αποχώρηση του από παράσταση.

Συγκεκριμένα, για το ελληνικό metoo αποκάλυψε: «Ήταν σίγουρα ανακουφιστικό να το βγάλουν οι άνθρωποι από μέσα τους και να πουν δημόσια τι τους έχει συμβεί. Πολύ στενάχωρο για την οικογένεια την θεατρική. Περάσαμε πολύ δύσκολα όλοι, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Μέρα με τη μέρα έρχονταν τα γεγονότα με ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει και έχουμε συνεργαστεί».

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Τάσος Γιαννόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάποια περιστατικά τα γνωρίζουμε λίγο ή πολύ στον χώρο ότι έχουν γίνει αλλά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μαζί μου ήταν εντάξει και ήταν πολύ καλή η συνεργασία μας. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. Το θέμα είναι το τι συνέβη. Τα γεγονότα έχουν σημασία».

Ο γνωστός ηθοποιός συμπλήρωσε: «Διάφορα περιστατικά τα γνώριζα. Όχι πολλά, κάποια. Ένα, δύο πράγματα. Πέσαμε από τα σύννεφα, ναι, όταν βγήκαν όλα αυτά» ενώ ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχω δεχθεί και λεκτική βία και άσχημες συμπεριφορές και έχω φύγει από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς από σκηνοθέτη.»

Στην ερώτηση που του έγινε σχετικά με ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν βγει από τη φυλακή, ο Τάσος Γιαννόπουλος απάντησε: «Aυτή είναι πολύ υποθετική ερώτηση. Δεν μπορώ να σας απαντήσω».

https://vimeo.com/642361386

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This