Σταύρος Νικολαΐδης: «Είχαμε 2 αποβολές στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και μία στον τρίτο» (video)

«Το να γεννάει μία γυναίκα και να μην κρατάει παιδί στα χέρια της, είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν»

Must Read

Έξι μήνες έχουν περάσει περίπου από την ημέρα που ο Σταύρος Νικολαΐδης νόσησε από κορωνοϊό.

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός την εκπομπή της Ζωής Κρονάκη «Μαμάδες».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως απέκτησε όταν μίλησε για τις δυσκολίες με τη σύζυγό του μέχρι να έρθει στην ζωή ο γιος του.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα είχε αναφερθεί για τις αποβολές της συζύγου του στην εκπομπή της Νικολέττα Ράλλη «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ένας πολύ ενεργός πατέρας. Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένος, ήθελα πολύ να έχω παιδί και για αυτό θέλω να χαρώ κάθε στιγμή των πρώτων του χρόνων οι οποίες περνούν και δεν ξαναγυρίζουν.

Δόξα τον Θεό σήμερα λέμε ότι όλες αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχούλα του Θάνου που μας τα αναπληρώνει όλα και είμαστε πάρα πολύ καλά. Αυτές οι δυσκολίες που περάσαμε σε πεισμώνουν περισσότερο, σου δίνουν την υπομονή και την αντοχή που χρειάζεσαι τα πρώτα χρόνια»

https://vimeo.com/642680427

«Είχαμε 2 αποβολές στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και μία στον τρίτο. Στον πέμπτο μήνα έκανε δύο γέννες η γυναίκα μου χωρίς παιδί. Πονούσα πάρα πολύ εγώ, αλλά δε μπορούσα να μη βάλω τον εαυτό μου πίσω από αυτό που περνάει η γυναίκα μου. Το να γεννάει μία γυναίκα και να μην κρατάει παιδί στα χέρια της, είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν», είπε αρχικά για την οδυνηρή αυτήν κατάσταση.

«Όταν ήμασταν έγκυος στον Θάνο, στον έκτο-έβδομο μήνα, σκάει πρωτοσέλιδο σε site “Μεγάλη στενοχώρια ο Σταύρος Νικολαΐδης, έχασε το παιδί” και μας πήραν τηλέφωνο όλοι τρομοκρατημένοι. Εκείνοι είχαν αναπαράγει την περσινή αποβολή», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

https://vimeo.com/642676060

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This