Δημήτρης Βήττος-Εύη Αναγνωστοπούλου: Ξαφνικός γάμος στις Σπέτσες

Must Read

Μία από τις ωραιότερες γυναίκες της Αθήνας, η Εύη Αναγνωστοπούλου, και ο jetsetter – αντικέρ Δημήτρης Βήττος παντρεύτηκαν το περασμένο weekend στις Σπέτσες.
Ο ρομαντικός γάμος τους, σε φθινοπωρινό σκηνικό, τελέστηκε με ελάχιστους καλεσμένους, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Μάμα, στο Παλιό Λιμάνι, με κουμπάρα την αγαπημένη φίλη τους Νούλη Καραΐσκου.

Την παράσταση έκλεψε η νύφη με τη rock εμφάνισή της -με ένα απλό μπεζ μίνι φόρεμα σε στιλ boho και μαύρα μποτάκια-, που έλαμπε από χαρά και ευτυχία στην αγκαλιά του συζύγου της, όπως βλέπετε και στην αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλαν αμέσως μετά τον γάμο τους στην έρημη πλέον παραλία των Σπετσών.

Η Εύη Αναγνωστοπούλου σε πρώτο γάμο, αρκετά χρόνια πριν, είχε παντρευτεί τον τραγουδιστή Άγγελο Διονυσίου, πρωτότοκο γιο του αξέχαστου Στράτου. Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Βήττος δραστηριοποιείται στον χώρο της πώλησης αντικών – από την Αθήνα ως το Πορτομπέλο του Λονδίνου. Σε πρώτο γάμο ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Υβόννη, αλλά για πολλά χρόνια υπήρξε σύντροφος της βαρόνης Φιόνα Φον Τίσεν. Η βαρόνη Φον Τίσεν, γόνος μιας από τις πιο αριστοκρατικές οικογένειες της Ευρώπης, πρώην μοντέλο, είχε φωτογραφηθεί για τη «Vogue» και άλλα διεθνούς φήμης περιοδικά μόδας.

Η σχέση της όμως με τον Αλέξανδρο Ωνάση την έκανε διάσημη σε όλον τον κόσμο, τη δεκαετία του ’70. Πρωτοσέλιδα και μακροσκελή κείμενα αναφέρονταν στην αγαπημένη του Αλέξανδρου, από τον οποίο ήταν μεγαλύτερη κατά 16 χρόνια, αλλά και στις αντιρρήσεις του Αριστοτέλη Ωνάση για τη σχέση τους. Η γνωριμία τους στο St. Moritz, ο πρώην γάμος της Φιόνα, τα παιδιά της, οι συναντήσεις με τον γιο του «Ari the Greek», απασχολούσαν καθημερινά τον Τύπο.

Ο Αλέξανδρος τη συναντούσε κυρίως στο Λονδίνο, όπου εκείνη ζούσε μόνιμα, αλλά πολύ συχνά επισκέπτονταν και τα ελληνικά νησιά. Η Φιόνα λάτρευε -όχι τον Σκορπιό- τη Μύκονο. Αμέσως μετά τον ξαφνικό θάνατο του Αλέξανδρου (σε αεροπορικό δυστύχημα με το περιβόητο Piaggio στις 23 Ιανουαρίου 1973 σε ηλικία μόλις 25 ετών) η Φιόνα απομακρύνθηκε από την Ελλάδα, αλλά χρόνια αργότερα απέκτησε σπίτι στη Μύκονο, χάρη στον επιχειρηματία Δημήτρη Βήττο, τον νέο άνδρα που εμφανίστηκε στη ζωή της, ερωτεύθηκε και αγάπησε. Χώρισαν πριν από αρκετά χρόνια και το περίφημο σπίτι τους στο νησί πουλήθηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This