Ξεσπά η Ναταλία Γερμανού κατά του Μάνου Ιωάννου: «Η λέξη που με ενόχλησε περισσότερο ήταν το “χαζές καταγγελίες”» (video)

Must Read

Εκτός ευατού βγήκε η Ναταλία Γερμανού με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο Μάνος Ιωάννου σχετικά με το κίνημα metoo και τις καταγγελίες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στον χώρο του θεάτρου και του αθλητισμού.

«Αν ισχύουν όλα αυτά για Φιλιππίδη και Λιγνάδη είναι εγκλήματα. Πλέον έχει κοπάσει. Στην αρχή γινόντουσαν 500 χιλιάδες καταγγελίες, φοβόσουν να φλερτάρεις μη γυρίσει κάποιος και σου πει τι είναι αυτά που κάνεις. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει το απλό φλερτ σεξουαλική παρενόχληση», είπε σε δηλώσεις του ο ηθοποιός αρχικά.

Ο Μάνος Ιωάννου έκανε λόγο για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη την οποία χαρακτήρισε πάρα πολύ καλή. «Ούτε bullying ούτε τίποτα. Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξουν κάποια νεύρα, κάποιες φωνές. Εγώ δεν τον είδα να φέρεται άσχημα» τόνισε και συμπλήρωσε: «Κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές. Δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Σίγουρα κάποια ισχύουν, αλλά και κάποια δεν ισχύουν. Βγήκαν απλά όλοι να κατηγορήσουν τον Δημήτρη Λιγνάδη. Το μεγάλο πλήγμα για το θέατρο ήταν ο κορωνοϊός και όχι τόσο οι καταγγελίες».

Το ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού

Η τοποθέτηση του ηθοποιού εξόργισε την Ναταλία Γερμανού, η οποία κατά την διάρκεια της εκπομπής της θέλησε να σχολιάσει τα παραπάνω.

«Περισσότερο ο Covid, βρε Μάνο μου; Συγγνώμη κιόλας ξέρεις τη συμπάθειά μου…Προσπαθώ να βάλω σε μια τάξη στο μυαλό μου, αυτά που θέλω να πω. Όπως ξέρετε με τον Μάνο γνωριζόμαστε καλά, πάρα πολύ καλά. Δεν του αφαιρώ το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του και πως η δική του συνεργασία με τον Φιλιππίδη ήταν μια χαρά. Επειδή θυμάμαι τη συνεργασία τους στο “Αχ Ηλέκτρα” όντως πηγαίναν πολύ καλά και μετά έγιναν και φίλοι. Έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον φίλο του» εξήγησε η παρουσιάστρια.

Ωστόσο, η Ναταλία Γερμανού εξήγησε πως δεν μπορεί κανείς ποτέ να συσχετίσει τη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση με το φλερτ. «Ουδέποτε θα πάει ο Μάνος ή οποιοδήποτε Μάνος να μιλήσει σε μια κοπέλα στο μπαρ και εκείνη θα πάει στην αστυνομία να το καταγγείλει. Ο ένας κάνει την αρχή και παίρνει το θάρρος να μιλήσουν κι άλλοι. Η λέξη που με ενόχλησε περισσότερο ήταν το “χαζές καταγγελίες”. Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν. Ο εισαγγελέας θα αποφανθεί αν κάποιες είναι έγκυρες, δηλαδή έχουν βάση άρα λοιπόν ο φερόμενος ως βιαστής πάει για Κορυδαλλό. Χαζές όχι αγόρι μου…» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This