Άριελ Κωνσταντινίδη: «Στο θέατρο είχε μπει ένας επιδειξίας! Κάποια μαμά μού είπε “και τι έγινε; Δεν έχεις δει τον μπαμπά σου γυμνό;”» (video)

«Μεγάλος ηθοποιός με παρενόχλησε αλλά δεν τον κατήγγειλα στο ΣΕΗ»

Must Read

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Άριελ Κωνσταντινίδη ήταν στην πετυχημένη σειρά «Μαρία η Άσχημη».

Για την απόφασή της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Απέχω 13 χρόνια από την τηλεόραση. Η σειρά “Μαρία η άσχημη” παίζεται όμως συνέχεια και είναι σαν να μην απέχω τελικά. Έφυγα για προσωπικούς λόγους από την τηλεόραση. Ήθελα να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου και το τι θέλω να κάνω»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πάρα πολύ κίτρινη, το χρώμα της είχε αλλοιωθεί, είχε πυρετούς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αλήστου μνήμης, εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία είχε συνεργαστεί σε ηλικία εννέα ετών όταν επιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της θεατρικής παράστασης Άννυ.

«Θυμάμαι την πρώτη μας συνάντηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ένιωσα πάρα πολύ μεγάλη οικειότητα. Η Αλίκη είχε πάρα πολλές ανασφάλειες. Ήταν μια φυσιολογική γυναίκα, αλλά είχε ένα τεράστιο βάρος να είναι ακόλουθη του μύθου, του σταρ που είχε δημιουργήσει. Την ενδιέφερε να φύγει με μια μεγάλη επιτυχία, την ενδιέφερε να φύγει σαν πυροτέχνημα. Έτσι, ξαφνικά, χωρίς να τη δούμε να μεγαλώνει. Και πια στη Θεσσαλονίκη ήταν πάρα πολύ κίτρινη, το χρώμα της είχε αλλοιωθεί, είχε πυρετούς».

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει παλιότερα ανοιχτά για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που είχε δεχθεί σε αρκετά νεαρή ηλικία.

Για το καίριο αυτό θέμα που έχει απασχολήσει κυρίως τον χώρο του θεάτρου, μίλησε η ηθοποιός αποκαλύπτοντας πως δεν είχε την αντιμετώπιση που αρμόζει από μητέρες ή από γυναίκες συναδέλφους.

«Υπήρχαν κι άλλα περιστατικά παρενόχλησης από αυτά που έχω πει. Κάποια στιγμή στο θέατρο είχε μπει ένας επιδειξίας, ήμουν εννιά χρονών, και αυτό ήταν κάτι αγριευτικό. Στο περιστατικό αυτό κάποια μαμά μού είπε “ε, και τι έγινε; Δεν έχεις δει τον μπαμπά σου γυμνό;”. Εγώ έμαθα να παγώνω και να κάνω ότι δεν συμβαίνει κάτι, όπως επίσης να δείχνω ότι είμαι μεγάλη. Φοβόμουν μη με σταματήσουν οι γονείς μου από το θέατρο. Στο πρώτο περιστατικό παρενόχλησης που μου συνέβη το είχα πει στον σκηνοθέτη. Και απλά απομάκρυναν αυτόν τον άνθρωπο από τα καθήκοντά του, ως βοηθός σκηνοθέτη», είπε και πρόσθεσε:

«Το άλλο περιστατικό, όταν ήμουν μικρή, δεν το είπα ποτέ διότι φοβόμουν μη σταματήσω από το θέατρο. Δεν θέλω να το πω γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι κάπου τώρα. Δεν θα είχε κανένα νόημα να το καταγγείλω στο ΣΕΗ. Θα το έκανα αν υπήρχαν κι άλλες καταγγελίες μαζί. Αυτός ο άνθρωπος με έπιασε από τα μάγουλα ξαφνικά και με φίλησε στο στόμα. Ακόμα θυμάμαι τον πόνο στα μάγουλά μου. Ήταν ένας μεγάλος ηθοποιός, επαγγελματίας, που τον εμπιστευόμουν και κάναμε παρέα. Η αντίδρασή μου ήταν ότι δεν συνέβη τίποτα. Το όνομά του έχει εμπλακεί ελάχιστα σε όλα αυτά που ακούμε».

«Μου έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά και στην ενήλικη ζωή μου. Φοβόμουν ότι δεν θα βρω το δίκιο μου. Όταν το συζητούσα με γυναίκες συναδέλφους, μεγαλύτερες από μένα, η αντίδρασή τους ήταν “και τι έγινε;” ή “αχ, είσαι συναισθηματική και δεν θα κάνεις καριέρα”»,

https://vimeo.com/643519013

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This