Σοκάρει η Άριελ Κωνσταντινίδου: «Σε ηλικία 9 ετών βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε» (video)

Η αναφορά της σε δυο ακόμη περιστατικά παρενόχλησης που δέχτηκε σε παιδική ηλικία.

Must Read

Σε ηλικία μόλις 9 ετών, επελέγη από την Αλίκη Βουγιουκλάκη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην θεατρική παράσταση «Άννυ» που ανέβηκε στο Κηποθέατρο Αλίκη το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Η συμμετοχή της στην μεγάλη θεατρική επιτυχία την οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική.

Ο λόγος για την Άριελ Κωνσταντινίδου η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «OK» και αποκάλυψε ότι σε ηλικία 9 ετών είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον βοηθό σκηνοθέτη της συγκεκριμένης παράστασης, ο οποίος την φίλησε. Σε σε ηλικία 11 ετών όταν συμμετείχε σε άλλη παράσταση ένας ηθοποιός έκανε την ίδια κίνηση. Το μαρτύριό της όμως δεν τελείωσε εκεί καθώς ένας δάσκαλος στο σχολείο, όπως ανέφερε η ίδια, της έπιασε το στήθος.

Στο απόσπασμα της συνέντευξης που παρουσίασε η εκπομπή «Ευτυχείτε» η Άριελ Κωνσταντινίδου εξομολογείται ότι «όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ “Άννυ”, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δυο χρόνια μετά έπαιξα στην “Εβίτα”, υπήρχε κι ένας άλλος ηθοποιός που με έπιασε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια στη μπλούζα μου, άγγιξε τις θηλές μου. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω… Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του Open, δέχθηκα μηνύματα από απόφοιτες του σχολείου που με ρωτούσαν “Αυτόν εννοείς;”, γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες».

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως δεν είχε στήριξη από τις γυναίκες συναδέλφους της.

«Δεν μου συμπεριφέρθηκε καμία ως μητέρα. Συνήθως η συμβουλή που άκουγα ήταν “Κρίμα στο ταλέντο σου. Εκμεταλλεύσου όλα αυτά που έχεις στα πόδια σου!”. Για πολλά χρόνια υπήρχε η νοοτροπία ότι μια έξυπνη γυναίκα δεν πρέπει να έχει συναισθήματα και κάθε κίνηση να γίνεται σε ωφελιμιστικά κριτήρια.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This