Χρύσα Παππά: «Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη μικρή! Eίχα πάρει κρυφά από τους γονείς μου χάπια για να αδυνατίσω» (video)

Must Read

Η Χρύσα Παππά έχει ξεκινήσει την πορεία της στο θέατρο από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Στα μέσα της πρώτης δεκαετίας έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, ωστόσο ευρύτερα γνωστή έγινε από τη συμμετοχή της στη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ» η οποία προβλήθηκε το 2008.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε τα παιδικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν από τα κορίτσια που θεωρούσαν τον εαυτό τους όμορφο.

«Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο και μεγαλώνοντας κάπως μου απαγόρευσαν οι γονείς μου να παίζω με τα αγόρια. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη μικρή. Μια περίοδο είχα πάρει κρυφά από τους γονείς μου χάπια για να αδυνατίσω», είπε αρχικά ενώ αποκάλυψε πως είναι ημι-vegan εξηγώντας πως: «Οι vegan δεν τρώνε ούτε παράγωγα, ούτε φοράνε δερμάτινα ρούχα και παπούτσια. Εγώ προσπαθώ να τα αποφεύγω».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να κάνει μία αισθητική επέμβαση δήλωσε πως: «Δε θέλω καθόλου να κάνω παρεμβατικά πράγματα. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει ρυτίδες ή να φαίνεται γερασμένη».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα σχετικά με την ατημέλητη εικόνα της σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης, παραδέχτηκε πως: «Όταν δημοσιεύματα έγραφαν για εμένα για “στυλιστικό ατόπημα”, ήμουν με υπερκόπωση, κορτιζόνη και φόρεσα ό,τι πιο ζεστό υπήρχε. Προτιμώ να μη βάφομαι όσο περνούν τα χρόνια».

«Βγήκαν μετά το MeTοο κάποιοι και είπαν ότι “δεν έγινε σε εμένα, γιατί ήμουν τσαμπουκάς”. Περιττή πληροφορία, γιατί να το πει αυτό κάποιος; Όλοι μας είμαστε και τσαμπουκαλήδες και πολλές φορές είμαστε και “κότες”» τόνισε χαρακτηριστικά για το ελληνικό κίνημα metoo

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, απάντησε πως: «έχω βρεθεί μία – δύο φορές κοντά στο να προχωρήσει σε γάμο μια σχέση μου. Αν είναι να έρθει θα έρθει. Προσπαθώ να ξεφύγω από τα στερεότυπα. Θα ήθελα να παντρευτώ σε παραλία με μαγιό και παρεό και να απαγορεύονται τα κοστούμια, και τα πολύ καλά φορέματα».

«Μου έχουν πει φίλες μου να πάω να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Αυτά πρέπει να τα κάνουμε όταν θέλουμε, όχι επειδή το ορίζει κάποιος», είπε η Χρύσα Παππά και συνέχισε μετά για τον γυμνισμό: «Τα τελευταία χρόνια έχω αγαπήσει το γυμνισμό, αλλά θέλω να κάνω μόνο με το σύντροφό μου. Μου αρέσει πολύ αυτή η ελευθερία».

https://vimeo.com/643900724

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This