Λευτέρης Ελευθερίου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν μια δύσκολη συνεργασία! Φώναζε πολύ» (video)

«Αν ήμουν βενζινάς, δεν θα είχα χάσει τη δουλειά μου», είχε πει ο Κώστα Δόξας στον ηθοποιό!

Must Read

Ο Κώστας Δόξας σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε ότι εξαιτίας της τροπής που πήρε η υπόθεση σχετικά με τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του για ξυλοδαρμό, αναγκάστηκε να φύγει από το «Your Face Sounds Familiar» ή, όπως θεωρεί εκείνος ότι το έθεσε πιο σωστά, τον «φύγανε».

Την δήλωσή του αυτή η κλήθηκε να σχολιάσει στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος συμμετείχε και εκείνος εκείνη την περίοδο στο φαντασμαγορικό show.

«Εγώ τον Κώστα και την Μαρία τους γνώρισα στην Νάξο, πολύ ερωτευμένο και παθιασμένο ζευγάρι. Ο Κώστας προφανώς είχε θέμα στο σπίτι του… Αν τα έχει κάνει αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσει μια βαθιά συγγνώμη από τον εαυτό του και τον άνθρωπό του. Αν δεν τα έχει κάνει εύχομαι καλή έκβαση στο δικαστήριο. Γιατί τώρα θα πάρει αυτό τον δρόμο φαντάζομαι…

Βλέπεις δύο ανθρώπους και θέλεις να τους πεις “προσπαθήστε να είστε καλά για το παιδί”. Στο κάτω κάτω όταν κλείνει μια πόρτα ενός σπιτιού, δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται μέσα. Δεν μπορείς να ξέρεις.

Όταν ο Κώστας Δόξας έφυγε από το YFSF μου είπε μια πολύ σοφή κουβέντα. “Αν ήμουν βενζινάς, δεν θα είχα χάσει τη δουλειά μου. Είμαι καλλιτέχνης και βάλλομαι”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη συνεργασία που είχε παλιότερα με τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε πως: «Συνεργαστήκαμε μαζί το καλοκαίρι. Ήταν μια δύσκολη συνεργασία. Είχε την άποψή του για τα πράγματα, την επέβαλλε με τον τρόπο που θεωρούσε εκείνος σωστό. Δεν τσακωθήκαμε, εμένα δεν μου έκανε και του είπα “Πέτρο εγώ δεν μπορώ να έρθω κι άλλη χρονιά”. Φώναζε πολύ, είπα μέσα μου ότι ψυχολογικά δεν το αντέχω. Δεν άντεχα τις φωνές να σου πω την αλήθεια».

https://vimeo.com/643989847

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This