Βάνα Μπάρμπα: Απαρηγόρητη με τον χαμό του Χρήστου Κυριαζή – Λύγισε on air (video)

Όσα αποκάλυψε ο Χρήστος Μενιδιάτης για την περιπέτεια υγείας του Χρήστου Κυριαζή.

Must Read

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο αγαπημένο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής έπειτα από την μάχη που έδινε με τον καρκίνο, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες που έζησε ποτέ ο γνωστός τραγουδιστής ήταν με τη Βάνα Μπάρμπα, η οποία ήταν πρωταγωνίστρια σε πολλά από τα τραγούδια του.

Η γνωστή ηθοποιός ούσα απαρηγόρητη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυα της εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για το χαμό ενός από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της.

«Ο Χρήστος είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Είχε δίπλα του μια κυρία σπουδαία, στυλοβάτη στη ζωή του. Την Σοφία που φρόντιζε τα πάντα και νομίζω πως αυτή η γυναίκα χρειάζεται στήριξη αυτή τη στιγμή γιατί είχε αναλάβει όλη του την ζωή.

Τα θερμά συλλυπητήρια αξίζουν σε αυτή την γυναίκα, την Σοφία. Για μένα προσωπικά είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που έφυγε οριστικά. Ήταν ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, μια μεγάλη προσωπικότητα ο Χρήστος Κυριαζής. Ένα λαμπερό μυαλό, ένας μεγάλος συνθέτης και σπουδαίος άνθρωπος. Αυτή η εποχή όμως καμιά φορά τους ανθρώπους αυτούς τους εξοβελίζει, τους βγάζει έξω και κρατάει ανθρώπους υποδεέστερους και πιο δεύτερους και τρίτους. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που τον γνώρισα», είπε ούσα συναισθηματικά φορτισμένη.

https://www.youtube.com/watch?v=oOuMy6YMQ3M&feature=emb_logo

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

https://vimeo.com/644326399

Χρήστος Μενιδιάτης

Ο Χρήστος Κυριαζής έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους τραγουδιστές. Ένας από αυτούς ήταν και ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Love it» αποκάλυψε πως πάλευε εδώ και δύο χρόνια με τον καρκίνο και επιθυμία του ήταν να μη νοσηλευτεί.

«Μια είδηση τραγική. Για όσους γνωρίζαμε τον ίδιο και την οικογένειά του ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το πολύ τραγικό γεγονός. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Χρήστο Κυριαζή πριν περίπου τέσσερα χρόνια όταν και συνεργαστήκαμε.

Ήταν συγκλονιστική εμπειρία να είσαι μαζί του πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω. Ένας άνθρωπος πολύ ιδιαίτερος, γλυκός, ερωτικός, πραγματικά μοναδικός. Ήμουν από μικρός θαυμαστής του και μετά φίλος του. Ναι γνώριζα ότι τα πράγματα μέρα με τη μέρα δυσκόλευαν. Το πάλευε τα τελευταία δύο χρόνια με πάρα πολύ αξιοπρέπεια. Αρχοντική συμπεριφορά απέναντι στο τέρας. “Έφυγε” με το κεφάλι ψηλά.

Ήταν επιθυμία του να μη νοσηλευτεί και να “φύγει” στο σπίτι του. Δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, παρότι η κατάστασή του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/644333604

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This