Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος στον Ιερώνυμο με τον «Φύλακα Αγγελό» του

Η επίσκεψη, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, του πρώην νικητή του «Survivor» στον Αρχιεπίσκοπο

Must Read

Ο «Ντάνος» πήγε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο όχι φυσικά για να μιλήσουν για το… «Survivor» και το ενδεχόμενο να πάρει μέρος ξανά στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης, αλλά για φιλανθρωπικά ζητήματα, με τα οποία ασχολείται ο κατά κόσμον Γιώργος Αγγελόπουλος.

  • Από την Βίβιαν Μπενέκου

Ο νικητής του παιχνιδιού, λοιπόν, επιδεικνύοντας μια έντονη κοινωνική δράση, πέτυχε να παραμείνει ενεργός σε όλα τα επίπεδα και μετά το ριάλιτι. Ίδρυσε τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Φύλακας Αγγελος», που προστατεύει παιδιά, και με αυτή την ιδιότητά του έγινε δεκτός από τον μακαριότατο. Το θέμα της συζήτησής τους ήταν η αρωγή της Αρχιεπισκοπής στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ντάνου…

«Με μεγάλη μου χαρά και ιδιαίτερη τιμή συναντήθηκα σήμερα με τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο. Εύχομαι η διδασκαλία και η ευλογία του Κυρίου να συνοδεύει την καθημερινότητα και τη ζωή όλων μας» ήταν τα λόγια του μετά τη συνάντηση με επίκεντρο τον «Φύλακα Αγγελο», που εδρεύει στην Αθήνα και έχει σκοπό του την παροχή κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου σε ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στα κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά.

Μέσα από τις δράσεις του φροντίζει για τη δημιουργία κατάλληλων χώρων υποδοχής κακοποιημένων παιδιών σε μεγάλα αστικά κέντρα. Οι χώροι αυτοί θα διαμορφώνονται έτσι ώστε να μπορεί το παιδί να φιλοξενηθεί έως και 3-4 ημέρες μέχρι να γίνει η ανάλογη αξιολόγηση από τους ειδικούς. Ο πρώτος χώρος υποδοχής κακοποιημένων παιδιών δημιουργήθηκε μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την άνετη και ασφαλή φιλοξενία παιδιών κατά την εξέτασή τους από τους αρμόδιους εισαγγελείς και δικαστές. Με «αυτά και τα άλλα», ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού νικητές των ριάλιτι που κατάφερε να ξεχωρίσει και να δείξει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα ιδιαίτερης ευφυίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This