Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά και έγινε αγνώριστη (video)

«Οι άντρες με φλερτάρουν συνέχεια»

Must Read

Μπορεί η Γωγώ Τσαμπά να να αρνιόταν πριν λίγο καιρό να ανέβεις στη ζυγαριά της, αυτήν την περίοδο όμως σίγουρα θα ανεβαίνει (στη ζυγαριά της) με περηφάνια, καθώς κατάφερε να χάσει 22 ολόκληρα κιλά.

Δείτε επίσης: Γωγώ Τσαμπά: «Μου έχουν προτείνει να κάνω φωτογράφιση με μαγιό» (video)

Για την απώλεια των κιλών της μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή «Happy Day» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάχρηση που έκανε με το ποτό.

«Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά, αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω αυτό που έβλεπα από τον εαυτό μου, το έκοψα. Το ποτέ δεν μου φαινόταν, αλλά πείραζε εμένα. Το έκανα για εμένα, να νιώσω εγώ καλά», τόνισε.

Δείτε επίσης: Γωγώ Τσαμπά: Το ατύχημα που παραλίγο να της στοιχήσει τη ζωή, η απώλεια του πατέρα της, το J2US και οι καταχρήσεις (video)

Όσον αφορά την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και τη Λίτσα Γιαγκούση δήλωσε πως: «Το σωστό είναι να μην έχουμε κόντρες, γιατί μόνοι μας θα μπούμε στην κόντρα, μόνοι μας θα τα ξαναβρούμε. Άρα μη δίνουμε τροφή να μας συζητάνε. Έχει τύχη με άνθρωπο να μην έχω ξαναδουλέψει και συναντηθήκαμε. Δεν μπορούσα να φύγω, θα κάνω τη δουλειά μου κανονικά».

https://vimeo.com/644683850

Για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνισή μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αποκαλύπτοντας τον τρόπο που κατάφερε να χάσει τόσα κιλά.

«Το έχω ράψει, προσέχω τι τρώω και γυμνάζομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Γωγώ Τσαμπά εκμυστηρεύτηκε στην συνέχεια την ακραία ένδειξη θαυμασμού που δέχθηκε από θαυμαστή της.

«Υπογράφω στην πλάτη ενός θαυμαστή μου και εκείνος στην συνέχεια έκανε μπάνιο με ένα μπουκάλι ουίσκι», είπε και πρόσθεσε: «Οι άντρες με φλερτάρουν συνέχεια. Κάποιοι με λένε αγριεμένη. Δεν είμαι απλά είναι ο τύπος μου αυτό. Μερικοί μου στέλνουν ραβασάκια, άλλοι με περιμένουν τελειώνοντας από το πανηγύρι, ή στο αυτοκίνητο μου. Δεν δαγκώνω και όταν ανεβαίνω και πάω να δουλέψω, δουλεύω δεν πάω για να παίξω με τον κόσμο».

«Είχα κάνει σχέση με θαυμαστή μου η οποία διήρκεσε 10 χρόνια», παραδέχτηκε.

Δείτε επίσης: Η Γωγώ Τσαμπά σε ηλικία 16 ετών (video)

https://vimeo.com/644683949

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This