Σπύρος Μπιμπίλας: «Θλίβομαι για την κατάληξη που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης» (video)

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος της ζωής μου, έχει παίξει ρόλο στην καριέρα μου, σε στιγμές προσωπικές, είχαμε δεθεί πάρα πολύ»

Must Read

O Πέτρος Φιλιππίδης παραπέμπεται σε δίκη για τρία κακουργήματα, συγκεκριμένα για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι μία δύσκολη διαδικασία και για τις δύο πλευρές.

«Αισθάνομαι βαθιά θλίψη για όλα αυτά που έχουν συμβεί. Θλίβομαι για την κατάληξη που έχει ο Πέτρος ΦιλιππίδηςΑσφαλώς είναι κάτι δύσκολο και για εκείνον, και για μας και για τα κορίτσια που έχουν υποστεί κακοποίηση. Πιο πολύ θλίβομαι για τα κορίτσια που θα αναγκαστούν να ξαναζήσουν αυτά που έχουν ζήσει. Αυτό είναι το πιο δύσκολο για τους ανθρώπους που θα αναγκαστούν να ξαναζήσουν όσα ήθελαν να σβηστούν από τη μνήμη τους».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε πως καμία από τις κοπέλες που κατηγόρησαν τον ηθοποιό για τα συγκεκριμένα κακουργήματα δεν το έκαναν για τη δημοσιότητα.

«Τα κορίτσια αυτά δε το κάνουν για να γίνουν διάσημες. Κανείς δεν ξέρει το όνομά τος, κανείς δεν έχει δει τα πρόσωπά τους, δεν έχουν λοιπόν να περιμένουν κάτι από αυτό. Είναι λάθος να λέμε ότι τα κορίτσια αυτά το κάνουν για να κερδίσουν κάτι. Αν είχαν τέτοιο σκοπό θα είχαν βγει στα κανάλια, θα είχαν μιλήσει κάπου, αυτές δεν έχουν βγει πουθενά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος της ζωής μου, έχει παίξει ρόλο στην καριέρα μου, σε στιγμές προσωπικές, είχαμε δεθεί πάρα πολύ, ποτέ δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Κακές συμπεριφορές ξέραμε και για άλλους αλλά το είχαμε περάσει όλοι σαν το φυσιολογικό ότι δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά στη δουλειά μας από ανθρώπους που έχουν εξουσία. Αυτό απεδείχθη ότι ήταν μεγάλο λάθος και θα έπρεπε να έχουμε συγκρατήσει όλοι ανθρώπους όπως τον Πέτρο να μη φτάσουν σε ακρότητες»

https://vimeo.com/645157756

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This