Κατερίνα Καινούργιου: «Λένε ότι ο Φίλιππος με χώρισε επειδή δεν μπορώ να κάνω παιδιά» (video)

Επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια τον χωρισμό της;

Must Read

Φήμες που έχουν κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να έχει χωρίσει με τον σύντροφό της και επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη, γεγονός που κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει.

Σήμερα, η παρουσιάστρια, με αφορμή το ξέσπασμα της Νάταλι Κάκκαβα για τον «πόλεμο» που δέχτηκε στο Instagram ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος εμβολιάστηκε και φωτογραφήθηκε μαζί με τη νοσοκόμα χωρίς να φορούν μάσκες, μίλησε για τον καταιγισμό αρνητικών μηνυμάτων που δέχεται η ίδια.

«Με όλη μου την αγάπη, γιατί ασχολείται; Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε» είπε η παρουσιάστρια ψύχραιμη και αποκάλυψε τα μηνύματα που της στέλνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram; Ότι σε παράτησε γιατί είσαι γριά και δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, σε άφησε και τώρα δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά, σε χώρισε γιατί έχει άλλη. Είναι τόσα τα προσβλητικά σχόλια που δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, που τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι και λες για ποιον λόγο υπάρχει τόση τοξικότητα; Τι έχω κάνει; Δεν είναι καλά ο κόσμος, αυτοί που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία έχουν πρόβλημα» ανέφερε στεναχωρημένη.

https://vimeo.com/645309655

Η αινιγματική ανάρτηση

Ταυτόχρονα, ένα Instagram Story το οποίο ανέβασε στον λογαριασμό της χθες, αφήνει υπόνοιες ότι στην σχέση του ζευγαριού υπάρχουν όντως «σύννεφα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This