Μάνος Βροντζάκης: «Δέχτηκα παρενόχληση από πολιτικό! Μού άνοιξε την πόρτα με πετσέτα και μετά ήθελε να μπω στο ντους μαζί του» (video)

«Η μητέρα μου έδειχνε στις φίλες της δικές μου γυμνές φωτογραφίες»

Must Read

Ο Μάνος Βροντζάκης έγινε ευρύτερα γνωστός μέσω του reality «Game Of Love» όπου συμμετείχε. Το νεαρό μοντέλο έχει συνεργαστεί με όλους τους Έλληνες σχεδιαστές ενώ έχει περπατήσει σε διάφορες πασαρέλες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Εκτός όμως από το μόντελινγκ ασχολείται και με την γυμναστική καθώς είναι personal trainer. Ο ίδιος μάλιστα έχει γυμνάσει και celebrities του εξωτερικού όπως είναι η Kendall Jenner και η Lindsay Lohan, γεγονός το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος σήμερα μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Mega Kαλημέρα».

«Έχω συνεργαστεί με όλους τους Έλληνες σχεδιαστές, και έχω δουλέψει και στο Μιλάνο. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει για modeling είναι 1500-2000 ευρώ για διαφήμιση», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο του εκφράζουν, άντρες και γυναίκες, τον θαυμασμό τους.

«Και τα κορίτσια και τα αγόρια μου ζητάνε το τηλέφωνό μου στο Instagram και μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες», σημείωσε.

Στην ερώτηση αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, απάντησε πως: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα ξεκινήματά μου σαν μοντέλο. Έκανα fitting για σχεδιαστή. Παρανέβη την ώρα που άλλαζα, προσπάθησε και να με δει γυμνό αλλά και να με ντύσει για να με πιάσει.

Δέχτηκα παρενόχληση ως γυμναστής από πολύ γνωστό πρόσωπο της πολιτικής. Πήγα να γυμνάσω αυτόν τον κύριο,  μού άνοιξε την πόρτα με πετσέτα, λέγοντάς μου ότι δεν είναι πολύ καλά για γυμναστική παρόλα αυτά ήθελε να κάνουμε διατάσεις. Μετά από λίγο ήθελε να μπω στο ντους μαζί του, ήθελε τέτοια πράγματα όπου κατάλαβα τι μέλλει γενέσθαι και σηκώθηκα κι έφυγα», περιέγραψε.

Όσον αφορά τη συνεργασία του με την Kendall Jenner και την Lindsay Lohan, είπε πως: «Ήμουν προσωπικός γυμναστής της Kendall Jenner. Την έχω γυμνάσει στη Μύκονο. Ιδιοτροπίες πολλές. Δεν μου συστήθηκε καν την πρώτη μέρα. Απλά κοίταζε ένα μηχάνημα. Τη δεύτερη, τρίτη μέρα γελάγαμε. Έχω γυμνάσει και την Lindsay Lohan. Μεγάλο μούτρο. Ήταν μονίμως μεθυσμένη, αλλού πατούσε κι αλλού βρισκότανε, αλλά έκανε καλά τις ασκήσεις».

«Η μητέρα μου καμάρωνε για εμένα και έδειχνε φωτογραφίες μου στις φίλες της, μεταξύ τους και κάποιες σχετικά γυμνές. Η μητέρα μου είναι πολύ καλή, έχουμε πολύ καλή σχέση. Έχει περάσει καρκίνο και της έχουμε σταθεί με τον αδερφό μου και τον πατέρα μου», αποκάλυψε κλείνοντας ο Μάνος Βροντζάκης.

https://vimeo.com/646014212

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This