Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του Γκουντάρα και της Κάκκαβα» (video)

Τα υπονοούμενα για το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ με την Δανάη Μπάρκα!

Must Read

Στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης όπου τραγουδάει ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα και οι κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί για να αποσπάσουν αποκλειστικές δηλώσεις.

Η παρουσιάστρια έδωσε ένα δώρο στον τραγουδιστή και οι δυο τους στην προσπάθειά τους να το σχολιάσουν, πέταγαν συνέχεια υπονοούμενα για το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ με το οποίο έχει κόντρα ο Γιώργος Τσαλίκης. 

https://vimeo.com/646071222

Στην πρεμιέρα του όμως βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος της εκπομπής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην παρεξήγηση που έχει γίνει μεταξύ εκείνου και του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα.

Δείτε επίσης: Γιώργος Τσαλίκης: «Πυρ και μανία» ο τραγουδιστής με τις δηλώσεις Γκουντάρα και Κάκκαβα: «Πραγματικά ντροπή σας» (video)

Συγκεκριμένα τον ρώτησε αν κάλεσε τους δύο παρουσιαστές του «Big Brother» στο μαγαζί όπου τραγουδάει με εκείνον να απαντάει: «Κάλεσα τους φίλου μου, θα ήταν παράδοξο και περιέργο να τους καλέσω. Στην εκπομπή τους δεν θα πήγαινα, αν έρχονταν στο μαγαζί θα ήταν ευπρόσδεκτοι και θα ήμουν πολύ χαρούμενος»,

Στην ερώτηση αν τελικά ένα κανάλι μπορεί να επηρεαστεί για τις αποφάσεις που θα πάρει, δήλωσε πως: «Το κανάλι αποτελείται από πρόσωπα. Ένας άνθρωπος μπορεί να επηρεαστεί. Δεν ήμουν μπροστά σε κάποια τέτοια συζήτηση, δεν το άκουσα, το πληροφορήθηκα, αυτό και δήλωσα. Είπα μόνο την αλήθεια».

Για τη σχέση του με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου δήλωσε πως: «Προς το παρόν δικαστικά έχει κινηθεί μόνο το κανάλι. Είμαι δεκτικός στο να λύνονται τα προβλήματα».

Από την άλλη πλευρά ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση πάνω στο θέμα.

https://vimeo.com/646073580

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This