Ελένη Μαλασίδου για την σάτιρα του Νίκου Μουτσινά: «Aισθάνθηκα θιγμένη και προσβεβλημένη και μειωμένη» (video)

«Αυτή τη στιγμή κλείνω 18 χρόνια στο χώρο, αλλά όλοι μένουν στη βλεφαρίδα ή στις πλαστικές», είπε για το bullying που έχει υποστεί για την εξωτερική της εμφάνιση η Κατερίνα Καινούργιου.

Must Read

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με τη σάτιρα που ασκεί ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκαθαρίζει την θέση του σχετικά με τις δηλώσεις για το Νίκο Μουτσινά

Ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ενός τοπικού καναλιού της Αλεξανδρούπολης, Ελένη Μαλασίδου, η οποία μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δήλωσε πώς νιώθει θιγμένη από την κριτική που της έχει ασκήσει ο γνωστός παρουσιαστής.

«Ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε το βήμα να πω και εγώ τη γνώμη μου για τον Νίκο Μουτσινά. Ναι, αισθάνθηκα θιγμένη και προσβεβλημένη και μειωμένη. Στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλιά του αλλά πίστευα ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό το πράγμα με τους αρνητικούς σχολιασμούς, γι΄ αυτό δεν έδωσα έκταση. Δεν ήθελα, σταμάτησα να βλέπω την εκπομπή και άκουγα μόνο όσα μου μετέφεραν ότι έλεγε για μένα στην εκπομπή. Αισθάνθηκα προσβεβλημένη», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Επικοινωνήσαμε κάποια στιγμή, δεν ήθελα να δώσω έκταση, τους είπα ότι θέλω να σταματήσουν κάποια στιγμή αλλά δε σταμάτησαν και δεν προσπάθησα να ξαναεπικοινωνήσω. Τώρα τελευταία έχει αλλάξει αλλά στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλια. Δε σχολίασε τα κιλά μου αλλά δεν είχα πολλές επιλογές στο ντύσιμο. Τώρα τελευταία είναι κάπως καλύτερος. Δε παρακολουθώ τι λέει, ότι μου λένε. Δεν έφτασα στο σημείο να ζητήσω να μη με ξαναπαίξουν γιατί πίστευα ότι θα σταματήσει έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή. Στην αρχή τα πράγματα ήταν πιο σκούρα. Αν με καλούσε στην εκπομπή δε θα ερχόμουν, έχω πολλές δουλειές. Τα σχόλιά του με πείραξαν στην αρχή».

https://vimeo.com/646428664

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε τοποθετηθεί γι’ αυτό το θέμα και εκτιμά πως ο Γιώργος Καπουτζίδης έγινε άδικος με τον γνωστό παρουσιαστή. Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, αναφέρθηκε στο bullying που έχει υποστεί από γυναίκες συναδέλφους της, λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης.

«Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει υποστεί τεράστιο bullying για την εξωτερική εμφάνιση. Που μπορεί να θέλω να βγαίνω με μεγάλη βλεφαρίδα και μπορεί να θέλω να βγαίνω καλοχτενισμένη…Και ακόμα και τώρα υπάρχουν κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης που βγαίνουν και δίνουν συνεντεύξεις για μένα και μένουν ακόμα στην εμφάνισή μου και με χτυπάνε συνέχεια. Και αυτό είναι bullying. Αυτό που έχουν κάνει σε εμένα, να μου λένε “πώς είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες;”. Αυτή τη στιγμή κλείνω 18 χρόνια στο χώρο, αλλά όλοι μένουν στη βλεφαρίδα ή στις πλαστικές. Και με σχολιάζουν κυρίες που δεν… έχουν κάνει πλαστικές», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

https://www.youtube.com/watch?v=j40b6nzOT1Q

Για το συγκεκριμένο θέμα εξέφρασε την άποψή της και η Ελένη Μενεγάκη μέσω της εκπομπής της «Ελένη», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι είναι το θέμα που έπαιξαν όλοι. Από όλο αυτό το θέμα, στο οποίο δεν θέλω να μπούμε σε πρόσωπα, είναι θέματα που μπορούν να λυθούν. Δεν χρειάζεται πάντα όλα να γίνονται μπροστά στην τηλεόραση. Μπορούν να συζητιούνται με διαφορετικό τρόπο.

Αυτό όμως που ήθελα, γιατί είναι αυτό που λέμε κι εμείς μεταξύ μας, πόσο γρήγορα αλλάζει η εποχή. Πράγματα που μέχρι χθες δεν δίναμε σημασία, τώρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί μπορεί κάποιον να τον θίξουμε, να βρεθούμε ότι είμαστε τελείως εκτός εποχής και δεν έχουμε καταλάβει ποια πράγματα έχουν αλλάξει.

Αυτό το θέμα ήθελα να το συζητήσουμε μόνο για το τελευταίο κομμάτι, το θέμα της σάτιρας. Γιατί πολλές φορές έχουμε ακούσει για τη σάτιρα, ότι δεν κόβουμε την σάτιρα, η σάτιρα μπορεί να γίνεται σκληρή, να φτάνει μέχρι το κόκκαλο. Η σάτιρα, όμως, είναι για ποιους;»

https://vimeo.com/646423498

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This