Νίκος Μπάρκουλης: «Αφού όλοι είναι κριτές ας δοκιμάσουν να γίνουν ξαφνικά οι γιοι ενός τιτάνα, του Ανδρέα Μπάρκουλη»

Ξέσπασε ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού!

Must Read

Έξαλλη έγινε η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη πριν λίγο καιρό με την κριτική που άσκησε η Δέσποινα Βανδή στον Νίκο Μπάρκουλη για τον τρόπο που τραγούδησε στο «J2US» όπου συμμετέχει.

«Κυρία Βανδή, χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε», είχε γράψει μεταξύ άλλων η Μαίρη Μπάρκουλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Μετά από λίγο ωστόσο έσβησε την ανάρτηση.

Ο ταλαντούχος νεαρός θέλοντας να δικαιολογήσει την μητέρα του αλλά και να εξομαλύνει την κατάσταση, ξεκαθάρισε την θέση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Ξεκαθάρισμα: Πίσω από τις κάμερες για να βγει το act ρίχνουμε πολλή δουλειά, πραγματικά προσπαθώ και πέρα από τις δυνάμεις μου και ίσως γι αυτό να ήλπιζα καλύτερη βαθμολογία, είναι απλά όμως ένα παιχνίδι Φιλανθρωπικό. Κακώς το παίρνω κατάκαρδα, ζητώ συγγνώμη γι΄αυτό».

«Όσο για την μητέρα μου, αντέδρασε σαν μάνα όταν είδε το παιδί της στεναχωρημένο(δικό μου φταίξιμο) και κανείς δεν μπορεί να της πει κάτι που αντέδρασε σαν μάνα! Καθε γνώμη κάθε ανθρώπου είναι δεκτή .Είτε λάθος είτε σωστή! Χωρις να τοποθετούμε στο αν ήταν λάθος η σωστή.»

«Τέλος, Κ.Βανδή, σας θαυμάζω απίστευτα. Πάντα σας κοιτάω και νιώθω περήφανος με τον εαυτό μου που μπορώ να ανέβω σε αυτήν την σκηνή και να κάνω perform για εσάς. Σας ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία. Καμία βαθμολογία δεν το αλλάζει αυτό. Τιμή μου»

Και με την σειρά της η Δέσποινα Βανδή απάντησε το εξής: «Δεν την παρεξήγησα Νικόλα μου! Εγώ αυτό που διακρίνω σε σένα είναι ότι είσαι ένα υπέροχο παιδί! Εκει θα σου έβαζα 10 και πιστεύω πως σίγουρα στη διαμόρφωση αυτού του χαρακτήρα συνέβαλε και η μητέρα σου! Αυτο θα κρατήσω και μετά το τέλος του παιγνιδιού!», 

Η μητέρα του διαγωνιζόμενου στο φαντασμαγορικό show φαίνεται να μετάνιωσε γι’ αυτήν της την ανάρτηση και μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», εξήγησε πως: «Όταν έκανα την ανάρτηση ο Νίκος κοιμόταν και όταν ο Νίκος κοιμάται εγώ μαγειρεύω διάφορα εδώ που κάθομαι. Όταν τον άκουσα και έκλαιγε… Αντιδρώ πολύ παρορμητικά σε κάτι τέτοια. Όταν τον άκουσα να κλαίει στο τηλέφωνο… εντάξει παιδιά, μάνα είμαι… Ο Νίκος έχει την εντύπωση πως ότι και να κάνει δε θα του πουν τίποτα καλό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έκανα την ανάρτηση και την κατέβασα μετά από δέκα λεπτά. Δε μου φταίει η γυναίκα, ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει. Όταν ξεκίνησε με το Just και με πέρνανε τηλέφωνο όλο το καλοκαίρι για να συμμετέχει τους είπα ότι το παιδί μου είναι άφωνο. Μάνα, μάνα αλλά να ξέρουμε τι λέμε. Μου λέγανε “να συμμετέχει, θα του μάθουμε εμείς” και έλεγα ότι το παιδί μου είναι άφωνο.

Κι ο Νίκος πρώτη φορά βρέθηκε στην τηλεόραση. Και ο Νίκος τους αγαπάει όλους και μετά μπήκε και έγραψε συγγνώμη στην Δέσποινα Βανδή. Είναι πολύ ευαίσθητος. Είναι 20 χρονών. Τι μου φταίει η Δέσποινα Βανδή; Είχα προηγούμενα μαζί της;»

https://vimeo.com/647221028

Την τροπή που πήρε η ατυχής ανάρτηση της μητέρας του κλήθηκε να σχολιάσει ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» Και θέλοντας να δώσει ένα τέλος στο συγκεκριμένο θέμα είπε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να βάλω μια τελεία. Η μαμά μου οκ, έκανε αυτό που έκανε. Κοιμήθηκα δυο ώρες παραπάνω και δεν την πρόλαβα δυστυχώς. Θα προτιμούσα να το συζητούσαμε μαζί αυτό το πράγμα. Είπε τη γνώμη της και αντικειμενικά αυτές είναι οι μαμάδες, γι΄ αυτό τις αγαπάμε. Δεν έβρισε κανέναν, δεν έθιξε κανέναν. Είπε απλά ότι αδικήθηκε ο γιος της επειδή με άκουσε κάπως στο τηλέφωνο.

Και εγώ σαν πατέρας στο παιδί μου στο μέλλον θα κάνω πολύ χειρότερα και οι περισσότεροι που έχουν αναφερθεί στο θέμα το ίδιο θα έκαναν αν έβλεπαν το παιδί τους στεναχωρημένο. Η μάνα μου από τη στιγμή που άρχισα να αναπνέω είναι δίπλα μου. Δε νιώθω ότι αδικήθηκα αλλά ότι εγώ δεν τα πήγα όσο καλά πίστευα. Επειδή όλοι μου γίνανε κριτές, η κυρία Βανδή εφόσον το κατάλαβε ότι είναι μάνα, οι υπόλοιποι γιατί γίνανε κριτές;

Εφόσον η κυρία Βανδή δεν είχε θέμα οι υπόλοιποι γιατί έχετε και είστε κριτές; Δεν επιτρέπεται να λέμε τη γνώμη μας; Χίλια συγγνώμη αλλά εγώ πάντα θα λέω τη γνώμη μου. Βγήκαν και είπαν ότι η μάνα μου με υπερασπίζεται γιατί δε μπορώ να μιλήσω και ότι είμαι προστατευμένος, πότε ήμουν προστατευμένος στη ζωή μου; Ήμουν από δική μου επιλογή επειδή εγώ επέλεξα να μη βγαίνω στις κάμερες και να μη δίνω συνεντεύξεις όχι γιατί είχα μια μαμά και έναν μπαμπά από πάνω.

Το ότι η μάνα μου βγήκε και είπε τη γνώμη της είναι άλλο θέμα. Αφού όλοι είναι κριτές ας δοκιμάσουν να γίνουν ξαφνικά οι γιοι ενός τιτάνα, του Ανδρέα Μπάρκουλη. Δεν είναι εύκολο, κρυβόμουν μικρός. Δεν είμαστε κριτές»

https://vimeo.com/647218947

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This