Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε τα ονόματα των ηθοποιών που είναι ανεμβολίαστοι – Έξαλλος ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης

«Θα κινηθώ κι εγώ νομικά αν ο Λ. Καλφαγιάννης το κάνει!»

Must Read

Στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που δεν ανέβηκαν κάποιες από τις θεατρικές του παραστάσεις.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ο λόγος που μερικοί από τους ηθοποιούς που αποχώρησαν από τις  παραστάσεις ήταν ανεμβολίαστοι, γι’ αυτό τον λόγο δεν προχώρησαν σε κάποια συνεργασία, ενώ δεν δίστασε να τους κατονομάσει.

«Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποχώρησε από τον θίασο και από την παράσταση που θα κάναμε γιατί ήταν ανεμβολίαστος. Δεν είχε εμβολιαστεί. Κανένας παραγωγός δεν μπορεί να υποχρεώσει τους ηθοποιούς να εμβολιαστούν με το ζόρι. Απλά ήταν η γραμμή της παραγωγής αυτή που είχαμε χαράξει με τη Βάσια Παναγοπούλου γιατί ήταν εμβολιασμένοι όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Τον είχαμε ενημερώσει και μας είχε πει ότι έχει τη διάθεση να το κάνει. Δεν έκλεινε ποτέ αυτή η ημερομηνία και δυστυχώς έπρεπε να λυθεί αυτό το θέμα.

Δείτε επίσης: Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν ήθελε να εμβολιαστεί και ήμουν υποχρεωμένη να μη συνεχίσω τη συνεργασία» (video)

Δυστυχώς πέρασα πολύ δύσκολα και το καλοκαίρι με το θέμα αυτό. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος, που είναι πολύ γνωστός και αγαπητός και αναγκάστηκα να προχωρήσω σε παραστάσεις χωρίς αυτόν για μια περίοδο παρόλο που τον ήθελα πάρα πολύ. Τον παρακαλέσαμε να εμβολιαστεί και από ότι ξέρω δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Στη συνέχεια όμως κόλλησε και έθεσε σε κίνδυνο όλο τον θίασο για να μείνει άνεργος το καλοκαίρι. Είναι ανεύθυνο.

Κόλλησε και η Κατερίνα Διδασκάλου και έχασε δέκα, δεκαπέντε παραστάσεις το καλοκαίρι αφήνοντας άνεργους τους τεχνικούς της και την ίδια επειδή δεν είχε εμβολιαστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/647255548

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης από την μεριά του έδωσε την δική του απάντηση, μέσω της εκπομπής «Πρωινό», για τα όσα ειπώθηκαν από τον μουσικό καλλιτέχνη και διαψεύδει τα λεγόμενά του αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο που τον οδήγησε να αποχωρήσει από την παράσταση.

«Όταν κάποιος μιλάει δημόσια για έναν άλλο άνθρωπο, ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει ανατρέψει σε τεράστιο βαθμό την καθημερινότητα μας, οφείλει τουλάχιστον να είναι προσεκτικός. Αρχικά, ποιος δίνει το δικαίωμα σε αυτόν τον άνθρωπο, αυτό το παιδί το γλυκό, τον Μαυρίκιο, να μιλήσει για τα δικά μου προσωπικά δεδομένα; Εγώ όχι πάντως. Ας πούμε ότι υπήρξε απρόσεκτος και δεν το σκέφτηκε καλά. Τουλάχιστον όμως, αφού μίλησε για εμένα και ξέρει τι είναι και ήθελε να μοιραστεί τη γνώση του αυτή δημόσια, γιατί δεν λέει την αλήθεια; Δεν βρίσκω λογική σε αυτό που έκανε γιατί την αλήθεια την ξέρει. Αν δεν την ξέρει να ρωτήσει την συνεργάτιδα του και συμπαραγωγό.

Εγώ αποχώρησα από την παράσταση αυτή την δεύτερη ημέρα ανάγνωσης. Ο λόγος δεν ήταν ότι δεν είχα κάνει το εμβόλιο. Ο λόγος ήταν άλλος, δεν υπήρξα αρνητής. Αντιθέτως τελείως διαλακτικός και σύμφωνος για αυτά που χρειάζονταν να γίνουν στα πλαίσια του επιτρεπτού. Είναι σίγουρος ο Μαυρίκιος και η συνεργάτιδα του ότι θέλουν να ακούσει την αλήθεια ο κόσμος; Γιατί αυτά που ειπώθηκαν από το στόμα ενός εκ των δύο παραγωγών ήταν ο λόγος που αποχώρησα. Ο σκηνοθέτης Ένκε Φεζολλάρι και η βοηθός του, η Βάνα Πεφάνη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Μαίρη Σταυρακέλη και ο Ιάσωνας Παπαματθαίου υπήρξαν αυτόπτες και αυτίκοοι μάρτυρες του συμβάντος. Αυτά που ειπώθηκαν προς όλους και μπροστά σε όλους εκείνη την ημέρα με έκαναν να αποχωρήσω», είπε χαρακτηριστικά.

«Κατάλαβα και τότε πως ο φόβος και η ανασφάλεια ήταν ο οδηγός αυτών που άκουγα αλλά δεν θα μπορούσα να επιτρέψω στον εαυτό μου να συνεχίσω να είμαι σε κάτι, που κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, σύμφωνα με τα λεγόμενα εκείνης της ημέρας, δεν τιμάει τόσο το θέατρο μας και το ρόλο του στην κοινωνία όσο και τον κάθε άνθρωπο που ζει σε μια χώρα ελεύθερη και δημοκρατική όπως η δική μας. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν και γι΄αυτό δεν λέω τι έγινε τότε. Αλλά αν ο Μαυρίκιος δεν αναγνωρίσει το λάθος του και δεν αποκαταστήσει την αλήθεια, οφείλω να προστατέψω εμένα και την οικογένεια μου, πράττοντας τα ανάλογα επιφυλασσόμενος για κάθε νομική ενέργεια», τόνισε στην συνέχεια.

https://vimeo.com/647270961

Η εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, επικοινώνησε επίσης με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος δήλωσε πως αν δεν ανακαλέσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θα κινηθεί νομικά.

Ο μουσικός παραγωγός με την σειρά του μιλώντας στην παρουσιάστρια της εκπομπής, τοποθετήθηκε επί του θέματος ζητώντας συγνώμη από τον ηθοποιό.

«Δεν γνώριζα ότι είναι μυστικό αυτό, γιατί μας το είπε ευθέως και δεν μας είπε να μην πούμε τον λόγο αποχώρησης. Θα μπορούσε να το είχε αναφέρει στην παραγωγή και δεν θα γινόταν. Εγώ απλά απάντησα σε ερώτηση δημοσιογράφου στα πλαίσια μιας συνέντευξης ότι ο λόγος που δεν έγινε η συνεργασία ήταν γιατί δεν επιθυμούσε να εμβολιαστεί.

Αφού, λοιπόν, τον ενοχλεί, να ζητήσω όντως συγνώμη. Όχι γιατί είπε ότι θα κινηθεί νομικά, μπορεί όποιος θέλει να κινείται νομικά και εγώ κατά καιρούς το έχω κάνει όταν νιώθω ότι έχω ένα δίκιο που με πνίγει. Ζητώ όμως συγνώμη αν τον ενόχλησε τόσο πολύ γιατί τον εκτιμώ και τον σέβομαι τον Λεωνίδα όπως και όλους μου τους συνεργάτες», σημείωσε.

https://vimeo.com/647276603

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This