Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για το #metoo: «Δεν μπορεί μετά από 20 χρόνια να βγαίνεις και να μου λες ότι τότε έγινε αυτό»

Το άγνωστο περιστατικό με την Ελένη Ράντου!

Must Read

Για το ελληνικό κίνημα me too είχε μιλήσει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης όταν άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και μεταξύ άλλων είχε υποστήριξη ότι: «Μετά από χρόνια, όταν φτάνεις να καταγγέλλεις κάτι και ειδικά αν έχει συμβεί σε χώρο εργασίας, λυπάμαι πολύ αλλά δεν είσαι και τόσο αθώος του αίματος τούτου…»

Ο κριτικός κινηματογράφου επιμένει στην άποψη του αφού μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» εξήγησε πως: «Εγώ με την ιστορία του #metoo έχω κάποιες αντιρρήσεις, έχει κάποια κενά. Όμως είναι σωστή στο σύνολό της. Καταλαβαίνω τα ψυχικά προβλήματα κάθε ανθρώπου, αλλά όταν έχει περάσει τα 20-25 και κάποιος θιασάρχης του φέρεται άσχημα και εκείνη την ώρα δεν αντιδράσει -ή να τον βρίσει, ή να φύγει ή να φωνάξει την αστυνομία ή να τον καταγγείλει- από τη στιγμή που κάνει την ίδια δουλειά με αυτόν και τη συνεχίζει, μπορεί κανείς να πει ότι είναι και λίγο συνεκμεταλλευτής. Φυσικά δεν μιλάω για αξιόποινες πράξεις».

Ενώ έφερε σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα περιστατικό που είχε συμβεί στα ξεκινήματα της καριέρας της Ελένης Ράντου.

«Κάποιος πολύ σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μου είπε ότι “εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η Ελένη Ράντου, δύο χρόνια είχε ξεκινήσει το θέατρο, κι επειδή κάποιος θιασάρχης της έβαλε τις φωνές -κάτι πήγε να της πει άσχημο-, μόνο που δεν του πέταξε την καρέκλα στο κεφάλι και ούτε η καριέρα της Ράντου καταστράφηκε, ούτε τίποτα”. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι φοβούνται μη χάσουν το ψωμί τους, αλλά από την άλλη δεν μπορεί μετά από 20 χρόνια να βγαίνεις και να μου λες ότι τότε έγινε αυτό. Επαναλαμβάνω, δεν μιλάω για αξιόποινες πράξεις», τόνισε. 

https://vimeo.com/647373702

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This