Στέφανος Δημουλάς: Η αντίδραση των γονιών του στις προσωπικές του επιλογές και ο ρόλος στο «The Crown» που δεν δέχτηκε

Must Read

Ο Στέφανος Δημουλάς είναι χορευτής του νεοκλασικού μπαλέτου και χορογράφος με έδρα το Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου. Ευρύτερα γνωστός όμως έγινε μέσα από το «Dancing with the Stars» όπου τον παρακολουθούμε σε ρόλο κριτή.

Ο γνωστός χορευτής βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την απόφασή του να ασχοληθεί με τον χορό, αλλά και για την αντιμετώπιση των γονιών του σε κάθε προσωπική του επιλογή.

«Πιστεύω πως από μόνος μου θα μπορούσα να καταφέρω τα ίδια πράγματα, ίσως λίγο λιγότερα, που κατάφερα με την υποστήριξη των γονιών μου. Αναντίρρητα η υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον παίζει αναντικατάστατο ρόλο και είμαι πολύ ευγνώμων και τυχερός που έχω δύο τόσο υπέροχες ψυχές δίπλα μου έστω και από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Όταν μεγάλωσα έκανα πολύ πιο ώριμες συζητήσεις μαζί τους και ειδικά με τον πατέρα μου. Όταν ο πατέρας γυρνάει και λέει στον γιο του, “εγώ όταν πηγαίνω στο δικαστήριο και κάποιος με ρωτάει αν φοβάμαι μήπως ο γιος μου πάρει άλλους δρόμους, που η Ελλάδα δεν τους υποστηρίζει τόσο όσο στο εξωτερικό, απαντώ ότι στα 25 πήγα και είπα στους γονείς μου ότι αγαπώ την Λούσι και αυτή θέλω να παντρευτώ. Έτσι και έρθει λοιπόν ο γιος μου και μου πει ότι αγαπάει τον Τζόνι ή τον Πάτρικ ή την Σταματίνα, εμένα αυτό θα μου αρκεί”. Και η φωτογράφιση που κάναμε ήταν συγκινητική γιατί ήταν πολύ αληθινή».

«Τεσσάρων ετών εγώ ζήτησα από τους γονείς μου να κάνω χορό. Το είδα στην τηλεόραση και ήθελα να το κάνω. Θεωρώ πως τους παραξένεψε λίγο γιατί κανείς στην οικογένεια δεν είχε ποτέ τέτοια προδιάθεση. Κατευθείαν με πήγαν και δεν μου δημιούργησαν κανένα θέμα και υπήρχαν άλλα δύο αγοράκια τότε στο μπαλέτο», τόνισε.

Στη συνέχεια ο γνωστός χορογράφος αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στη σειρά «Τhe Crown», εκείνος όμως αρνήθηκε ενώ μίλησε και για την παράσταση την οποία παρακολούθησε ο πρίγκιπας Κάρολος

https://vimeo.com/647708036

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This