Πατέρας για τρίτη φορά θα γίνει ο Νίκος Καρβέλας

Πέντε μηνών έγκυος η 31χρονη σύντροφός του Ελενα Φερεντίνου

Must Read

Ο Νίκος Καρβέλας ετοιμάζεται να γίνει ξανά πατέρας στα 70 του χρόνια, καθώς η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου είναι έγκυος.

Ο μουσικοσυνθέτης και η 31χρονη τραγουδίστρια είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Η Έλενα Φερεντίνου είναι πέντε μηνών έγκυος και όπως έγινε γνωστό θα γεννήσει αγοράκι.

Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί για τον Νίκο Καρβέλα, καθώς έχει μία κόρη τη Σοφία Καρβέλα από το γάμο του με την Άννα Βίσση και ένα γιο, τον Ανδρέα, από τη σχέση του με την Αννίτα Πάνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This