Έλενα Παπαρίζου: «Έκανα πρώτη φορά κάτι baby botox για να δοκιμάσω»

«Δέχομαι τις αλλαγές που γίνονται και στο σώμα μου»

Must Read

Προετοιμασίες για τα Madwalk κάνουν πολλοί καλλιτέχνες και η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στις πρόβες προκειμένου να αποσπάσει τις πρώτες δηλώσεις όσων συμμετέχουν στο φαντασμαγορικό show.

Aνάμεσά τους ήταν και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο με τον οποίο έχει συμφιλιωθεί.

«Πολλά παιδιά με συναντούν και μου λένε ότι έχουν μεγαλώσει μαζί μου, έχω μεγαλώσει και εγώ. Εγώ δουλεύω από 17χρονών, είναι χαρά μου να το ακούω αυτό το πράγμα. Ακόμα και η Δέσποινα Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου».

Αναφορικά με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη και τον αν θα την παρακολουθήσει στο show, δήλωσε πως: «Ο σύζυγός μου δε ξέρω αν θα έρθει να με δει στα Madwalk, δε τον έχω ρωτήσει ακόμα, δουλεύει και αυτός πάρα πολύ».

«Στο σπίτι μου θα κάνω τα πάντα, μου αρέσει πολύ να φροντίζω το σπίτι μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σκουπίζω, να σφουγγαρίζω, μου αρέσει πολύ να κρεμάω σωστά τα ρούχα γιατί έχω μια μανία με την ντουλάπα μου, θέλω τα λευκά ρούχα να είναι σε λευκές κρεμάστρες, μου αρέσει πάρα πολύ το σπίτι», είπε για τις δουλειές του σπιτιού.

Όσον αφορά τις αλλαγές που διακρίνει με το πέρασμα του χρόνου στην εξωτερική της εμφάνιση, υποστήριξε πως: «Μου αρέσει να ωριμάζω στη ζωή μου, δέχομαι τις αλλαγές που γίνονται και στο σώμα μου κτλ. Τα αποδέχομαι. Το ότι δεν είμαι 20 μου δίνει την ευκαιρία να καμαρώσω τα 20χρονα. Φέτος έκανα πρώτη φορά κάτι baby botox για να δοκιμάσω, μια χαρά νομίζω δεν είναι πολύ».

«Για τη Eurovision δε μου έχει τύχει το κατάλληλο τραγούδι την κατάλληλη στιγμή. Εννοείται θα πάω, την αγαπώ την πατρίδα μου και θα μπορούσα άνετα να την εκπροσωπήσω», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια.

https://vimeo.com/648488200

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This