Γιώργος Καρκάς για Ζέτα Δούκα: «Δε μπορείς να μου βγαίνεις με το ύφος βιασμένης να μου πεις ότι σου πέταξαν καρέκλα πριν 11 χρόνια»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι συνάδελφοι δίνουν τόσες συνεντεύξεις για να πουν πως ήταν η συνεργασία τους με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. Δουλειές δεν έχετε;»

Must Read

Για το ελληνικό κίνημα #metoo έχουν τοποθετηθεί αρκετοί ηθοποιοί, δεδομένου ότι αρκετοί από τους συναδέλφους τους έχουν μπει στο στόχαστρο, καθώς κατηγορούνται για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Την δική του άποψη κλήθηκε να πει και ο Γιώργος Καρκάς, ο οποίος μάλιστα στράφηκε κατά της Ζέτας Δούκα, για την καταγγελία που είχε κάνει σχετικά με την ψυχολογική και λεκτική βία, που ισχυρίστηκε ότι βίωσε, από τον Γιώργο Κιμούλη.

«Το #metoo είναι κατά 70% ένα παράνομο πράγμα, ο τρόπος που έγινε. Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου να βγει να πει ότι έχει κακοποιηθεί χωρίς να έχει πάει πρώτα στον εισαγγελέα να το καταθέσει.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων λένε ότι τα ήξεραν και ήταν μπροστά. Τι περίμεναν; Τον κορωνοϊο; Να ξεφουσκώσουν οι δουλειές και να μην έχει κανένας ανάγκη κανέναν για 1-2σεζόν και να ανοίξουν κάποια στόματα; Εφόσον ήσασταν μπροστά, είστε διπλά ένοχοι. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι συνάδελφοι δίνουν τόσες συνεντεύξεις για να πουν πως ήταν η συνεργασία τους με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. Δουλειές δεν έχετε;

Δε μπορείς να μου βγαίνεις με το ύφος βιασμένης να μου πεις ότι σου πέταξαν καρέκλα πριν έντεκα χρόνια. Αν σου πέταξαν την καρέκλα, καλώς να το πεις και να σηκωθείς να φύγεις εκείνη την ώρα. Το να βγεις να το πεις αμέσως μετά την κατάθεση ψυχής της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγεις να πεις για την καρέκλα…

Έχει προφυλακιστεί όποιος ήταν να προφυλακιστεί αν υποθέσουμε ότι ήταν επικίνδυνος για την κοινωνία, δεν είναι πια γιατί είναι στη φυλακή. Από εκεί και πέρα το ράβουμε και το βουλώνουμε», τόνισε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

https://vimeo.com/648519951

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This