Μαρία Μπακοδήμου για την κόντρα Γιώργου Καπουτζίδη και Νίκου Μουτσινά: «Μπορεί σε ένα κομμάτι του να είναι μία μορφή bullying»

«Έχω κάνει εκπομπή -το ΦΜ Live- με τέτοια αποσπάσματα από εκπομπές»

Must Read

Αντικείμενο συζήτησης έχουν γίνει οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με το bullying που γίνεται στην τηλεόραση, φωτογραφίζοντας το Νίκο Μουτσινά ο οποίος σχολάζει τις στιλιστικές επιλογές παρουσιαστριών από τοπικά κανάλια.

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκαθαρίζει την θέση του σχετικά με τις δηλώσεις για το Νίκο Μουτσινά

Ωστόσο φημολογείται ότι αυτή η κόντρα ξεκίνησε επειδή η Ζέτα Μακρυπούλια έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στον Γιώργο καπουτζίδη και τον Νίκο μουτσινά και εκείνη διάλεξε τον παρουσιαστή.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί αρκετά χωρίς κάποιος να παίρνει κάποια συγκεκριμένη θέση καθώς τόσο ο ηθοποιός όσο και παρουσιαστής είναι πολύ συμπαθής.

Δείτε επίσης: Ελένη Μαλασίδου για την σάτιρα του Νίκου Μουτσινά: «Aισθάνθηκα θιγμένη και προσβεβλημένη και μειωμένη» (video)

Εξαίρεση ωστόσο αποτελούν ο Βαγγέλης Περρής που πήρε το μέρος του Γιώργου Καπουτζίδη και η Κατερίνα Καινούργιου που τάχθηκε υπέρ του Νίκου Μουτσινά.

Το θέμα αυτό κλήθηκε να σχολιάσει, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έχει υπάρξει παρουσιάστρια εκπομπής όπου σχολίαζε αποσπάσματα από άλλες εκπομπές.

«Δεν θέλω να πάρω θέση. Εκτιμώ πάρα πολύ τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πάρα πολύ ταλαντούχος. Έχω κάνει εκπομπή -το ΦΜ Live- με τέτοια αποσπάσματα από εκπομπές. Πολλές φορές σου στέλνουν και βίντεο να τα δείξεις. Δεν νομίζω ότι παραβιάζει κάτι. Μπορεί σε ένα κομμάτι του να είναι μία μορφή bullying. Πρέπει να το ξανασκεφτώ»

https://vimeo.com/648613700

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This