Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Πρώτη κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι

Τα φλας όλα πάνω τους!

Must Read

Τα εγκαίνια της υποκριτικής του σχολής έκανε χθες ο Λάκης Λαζόπουλος και στο κοσμικό γεγονός βρέθηκαν πολλοί celebrities.

Ανάμεσά τους ήταν και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Εδώ και δύο μήνες φημολογείται ότι η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έχουν συνάψει σχέση και παρόλο που προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό, χθες πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

Το ζευγάρι πολιορκήθηκε από τις κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών αλλά και από τα φλας των φωτογραφικών φακών, οι οποίοι προσπάθησαν να απαθανατίσουν τη στιγμή που η ερμηνεύτρια και ο ηθοποιός έφτασαν στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό».

https://vimeo.com/648925711

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This