Χρήστος Βασιλόπουλος: «Το μεγαλύτερο δώρο του πατέρα μου ήταν ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγή»

«Το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσα από δύο παρουσιαστές σε πρωινή εκπομπή ήταν ότι πάω στην Αμερική να κάνω τον κομπάρσο»

Must Read

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική στην Ελλάδα, ωστόσο το 2009 πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και την επιτυχημένη του πορεία που είχε ήδη προκειμένου να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του στο Λος Άντζελες. Φέτος όμως αποφάσισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για να συμμετάσχει στην σειρά η «Γη της Ελιάς».

Για την απόφασή του να ξεκινήσει καριέρα σε άλλη ήπειρο μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αποκαλύπτοντας ότι: «Κάτι μέσα μου με τράβαγε να φύγω μακριά από την Ελλάδα, έκανα σκέψεις πώς θα είμαι σε 10 χρόνια. Πολλοί συνάδελφοι μού είπαν που πας, είσαι τρελός, δεν σε ξέρει κανένας στο Λος Άντζελες. Εγώ άκουσα μόνο αυτό που είχα μέσα στο μυαλό μου. Στην Αμερική δούλεψα σαν πορτιέρης, μου έδωσε ώθηση και με προσγείωσε. Όταν ήμουν πορτιέρης ήρθε η Ντρου Μπάριμορ, δεν την κοίταξα και της ζήτησα ταυτότητα. Γέλασε, ήταν πολύ κουλ».

Πριν ένα χρόνο περίπου ο ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς αφού η σύντροφός του Σάρα Κόνερ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Η ζωή μου με το παιδί άλλαξε 180 μοίρες. Η ζωή αλλάζει όταν συνειδητοποιείς ότι όλες οι αποφάσεις έχουν να κάνουν σχετικά με το παιδί. Φυσικά και είμαι χαζομπαμπάς. Δεν αλλάζω μόνο πάνες, όλες τις ημέρες έχω αναλάβει την πρωινή ρουτίνα. Είπαμε το γιο μου Απόλλωνα, γιατί είναι ο θεός του φωτός, της τοξοβολίας, της μουσικής, της ποίησης. Του ταιριάζει απόλυτα τώρα που τον κοιτάζω. Ήμουν πάντα έτοιμος να κάνω παιδιά, ήταν μια προσωπική ανάγκη να φτιάξω και τα δικά μου άλυτα προβλήματα με τον πατέρα μου. Το μεγαλύτερο δώρο του πατέρα μου ήταν ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγή, κάτι που δεν έπρεπε να γίνω ποτέ στη ζωή μου. Γάμο δεν θα δούμε, γιατί ήμουν παντρεμένος, έχω χωρίσει, δεν νομίζω ότι τη Σάρα την αφορά να γίνει νύφη. Με τη σύντροφό μου γνωριστήκαμε μέσα από πλατφόρμα γνωριμιών», είπε για την οικογενειακή του ζωή.

«Υπάρχουν δημοσιεύματα που δεν ήθελα να διαβάσω, που τότε με στεναχώρησαν. Στην κίνησή μου να φύγω από την Ελλάδα πολύς κόσμος έγραψε ότι μπορεί να είμαι ψώνιο που πάει να κάνει καριέρα στην Αμερική. Το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσα από δύο παρουσιαστές σε πρωινή εκπομπή ήταν ότι πάω να κάνω τον κομπάρσο. Όχι ότι είναι κάτι κακό να είσαι κομπάρσος, απλά τη στιγμή που ειπώθηκε, εγώ είχα κάνει ήδη επεισόδια για το ΗΒΟ», είπε σχετικά με τα αρνητικά δημοσιεύματα.

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως στα ξεκινήματα της καριέρας του έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά και εκβιασμού. Γι’ αυτή την δύσκολη στιγμή της ζωής του σημείωσε πως: «Έχω δεχτεί σαν φέρελπις ηθοποιός στα 20 μου κάποια ενοχλητική συμπεριφορά σε ακρόαση για τον χορό αρχαίας κωμωδίας. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ τελείως και να περπατήσω από τη μία άκρη της σκηνής στην άλλη. Το έκανα, είδε τι ήθελε να δει, αλλά είχα μαγκωθεί, ήταν πάρα πολύ δύσκολο»

https://vimeo.com/649088126

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This