Μαρίνα Πατούλη: Διαψεύδει τον Θάνο Πετρέλη – Η έλλειψη παιδείας της Δέσποινας Βανδή

«Απαιτούσα περισσότερη ευγένεια»

Must Read

Ύστερα από την τελευταία εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο φαντασμαγορικό show J2US, η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Για την απόφασή της Αυτή μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό», «αδειάζοντας» τον vocal coach της Θάνο Πετρέλη αλλά και την Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, διέψευσε τα λεγόμενα του γνωστού τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας πως δεν είχε σκοπό να αποχωρήσει, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την ενόχλησή της για την κριτική που ασκήθηκε από την Δέσποινα Βανδή, κατηγορώντας μάλιστα για έλλειψη παιδείας.

«Είδα και εγώ τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη και εξεπλάγην. Δεν είχα προασποφασίσει να αποχωρήσω. Είχα προτείνει και εγώ κάποια τραγούδια και συζητήσαμε με τον Θάνο Πετρέλη τα οποία όμως δε τα ήθελε, ο παραγωγός του πρότεινε το συγκεκριμένο. Εγώ στο άκουσμα και μόνο πανικοβλήθηκα ότι δε θα μπορούσα να αποδώσω Πρωτοψάλτη.

Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, εννοείται ότι δεν έλεγα ότι δε θέλω να τραγουδήσω. Δε θέλω να τραγουδήσω το συγκεκριμένο κομμάτι, αν δεν ήθελα να τραγουδήσω γενικά δε θα συμμετείχα στο show. Εκτίμησα όμως ότι αυτό δεν αξιολογήθηκε, ούτε η προσπάθεια την οποία έκανε και σε θέμα χρόνου και υπέρβασης, και “τσαλακώματος” για έναν σκοπό.

Όταν αυτό δε μπορεί να γίνει αντιληπτό θεωρώ ότι είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για μένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε από τη Δέσποινα Βανδή ότι δε πρέπει να επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό σκοπό. Ένιωσα ότι όταν ήμασταν στα backstage ότι εφόσον έλειπε και ο κύριος Διονυσίου λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης, ένιωσα πολύ άβολα και ότι δεν έχω θέση εκεί.

Θα μπορούσαν να μου πουν “δεν τα είπες καθόλου καλά, δε σου βγήκε το τραγούδι” αλλά με ευγένεια και με παιδεία όχι με αυτό τον τρόπο. Το ύφος και ο τρόπος αντιμετώπισης με ενόχλησε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ευέλικτα αντανακλαστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς, μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι της δουλειάς τους, εμένα αυτό δε με εκφράζει. Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, τον Νίκο Κοκλώνη τον εκτιμώ ιδιαίτερα είναι φίλος καρδιάς. Ο Γιώργος Πατούλης ήταν αρνητικός εξ αρχής στο να μπω σε αυτή τη διαδικασία ωστόσο, θεώρησε τον τρόπο αντιμετώπισής μου θεώρησε ότι δε μου αρμόζει.

Θεωρώ ότι η φιλοξενία της κριτικής επιτροπής στο πρόσωπό μου – δε μιλάω για όλη την κριτική επιτροπή – και ο τρόπος αντιμετώπισής μου δεν αρμόζει σε κάποιον ενήλικα που έχει μια πορεία ζωής και πηγαίνει εκεί για να εκπληρώσει κάποιο στόχο. Απαιτούσα περισσότερη ευγένεια», τόνισε.

https://vimeo.com/651137428

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This