«Καρφιά» από τον Νίκο Ξανθόπουλο για τις τσουχτερές τιμές και τις κλοπές στο λάδι

Must Read

Μάζεψε ελιές και έβγαλε το λάδι της χρονιάς το «παιδί του λαού»! Ο λόγος φυσικά για τον Νίκο Ξανθόπουλο, ο οποίος βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με τους διαδικτυακούς φίλους του στο facebook και μοιράστηκε μαζί τους φωτογραφίες από το ελαιοτριβείο όπου βρέθηκε μετά τη συγκομιδή των καρπών της ελιάς.

Στην ανάρτησή του, μάλιστα, ο ηθοποιός της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου υπήρξε καυστικός ως προς την ακρίβεια της όλης διαδικασίας και όχι μόνο. «Μαζεύουμε ελιές. Χαθήκαμε απ’ την πιάτσα. Θέρος, τρύγος, πόλεμος, λέγανε οι παλιοί... Ξεχάσαν βέβαια και άφησαν απέξω το μάζεμα της ελιάς, που θέλει χρόνο. Ισως γιατί και να καθυστερήσεις λίγο, πάλι τις μισές θα βρεις να τις μαζέψεις. Τώρα τελευταία, εκτός από τους αγέρηδες, κλέβουν κιόλας. Στο λιοτρίβι κάποιοι αλέθουν χωρίς να ‘χουν ούτε ένα δέντρο… Αλλαξαν οι καιροί. Οι οικογένειες σπανίως σιγοντάρουν πια, έχουν άλλες δουλειές. Ετσι φτάνει να σου κοστίζει το λάδι σαν να το αγοράζεις από τη μαρκέτα… Σημεία των καιρών» σχολίασε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This