Αλκιβιάδης Αϊβάζης: «Ήμουν ένα βήμα πριν μπω στο Survivor, διαγνώστηκα με ανεύρυσμα και δεν μπήκα ποτέ»

«Τη σειρά μου στο «Survivor» την πήρε ο Γαλακτερός ή ο Μπόγδανος»

Must Read

Ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης είναι γνωστός για τις μαγειρικές του ικανότητες. Το 2018 μάλιστα αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο «Master Chef» όμως δεν κατάφερε να συνεχίσει το ταξίδι του στο reality μαγειρικής.

Ωστόσο ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη δέχτηκε πρόταση για το φετινό «Master Chef». Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε πώς ήταν υποψήφιος για να συμμετάσχει στο προηγούμενο Survivor, τη θέση του όμως πήρε ο Ηλίας Μπογδάνος ή ο Παύλος Γαλακτερός.

«Ήμουν ένα βήμα πριν μπω στο Survivor. Είχα υπογράψει, έκανα όμως μία πολύ σοβαρή επέμβαση, νομίζω αναφέρθηκε και ο αδερφός μου σε αυτό. Διαγνώστηκα με ανεύρυσμα, έκανα τα απαραίτητα… Έκανα τις εξετάσεις κανονικά, κατέβηκα στην Αθήνα, έδωσα το ΙΒΑΝ του λογαριασμού μου, σχεδόν έφτασα στο αεροπλάνο και δεν μπήκα ποτέ. Δε μπόρεσαν να με ασφαλίσουν, ήταν πολύ νωρίς», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στενοχωρήθηκα που δε μπήκα, ποιος δεν θα στενοχωριόταν; Τη θέση μου πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος ή ο Παύλος Γαλακτερός. Θυμάμαι ότι ήμουν από τους πρώτους που θα έμπαινα»

https://vimeo.com/651451152

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This