Ναταλία Δραγούμη: «Με πλάκωσαν στο ξύλο τρεις έγχρωμοι άνδρες»

«Κανένας δεν με βοήθησε»

Must Read

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως δεν έχει βιώσει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας της, ωστόσο αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών, από οικογενειακό φίλο.

Σε ακόμη μία σοκαριστική αποκάλυψη όμως προχώρησε σήμερα η γνωστή ηθοποιός, όπου μέσα από την εκπομπή «Happy Day», αποκάλυψε πως όταν ήταν φοιτήτρια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις έγχρωμους άντρες.

«Στο Παρίσι όταν έμενα και σπούδαζα, ήμουν με το ποδήλατο και ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο stop και πήγε να πέσει πάνω μου.

Εγώ έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε να την κάνω. Βγήκαν τρεις έγχρωμοι άνδρες και με πλάκωσαν στο ξύλο.

Το φοβερό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι κανένας Γάλλος δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να βοηθήσει ένα κορίτσι. Απλώς κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση και να περάσουν να πάνε στις δουλειές τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/651447231

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This