Ναταλία Δραγούμη: «Στα 12 μου έπεσα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από οικογενειακό φίλο! Με πήγαινε βόλτες»

«Με εξαπάτησε σκηνοθέτης, που δεν είναι εν ζωή τώρα! Φορούσα προκλητικό εσώρουχο»

Must Read

Η Ναταλία Δραγούμη έχει σημειώσει πολύ σημαντική καριέρα στον χώρο του θεάτρου. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1991, μέσα από τη σειρά κωμική «Μάνα είναι μόνο μία»  όπου υποδύονταν τη κόρη της Μαίρης Χρονοπούλου.

Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, ενώ την έχουμε απολαύσει και σε ρόλο παρουσιάστριας.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στις αποκαλυπτικές-ερωτικές σκηνές που δέχτηκε να παίξει στο παρελθόν, ορισμένες από τις οποίες έχουν παρακολουθήσει και οι γονείς της στην τηλεόραση.

Ορισμένες από αυτές τις σκηνές μάλιστα έχουν βρεθεί σε ερωτικά sites, γεγονός το οποίο οδήγησαν την ηθοποιό με ορισμένες από τις συναδέλφους της να κινηθούν νομικά ενάντια στον άνθρωπο πού διέρρευσε αυτά τα στιγμιότυπα.

«Υπήρξε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη γιατί κάποιος πήρε τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες ή σήριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά sites. Κερδίσαμε δίκη για διαρροή σκηνών μας με τη Βίκυ Βολιώτη, τη Λίλα Καφαντάρη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και άλλες συναδέλφους», σημείωσε.

«Με εξαπάτησε σκηνοθέτης, που δεν είναι εν ζωή τώρα. Φορούσα προκλητικό εσώρουχο, μου είπε ότι ήταν μπροστινό πλάνο αλλά αυτός είχε τοποθετήσει κάμερα και πίσω μου. Στο επεισόδιο προβλήθηκε η λήψη από πίσω, εξαπατήθηκα, ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου, ήμουν άπειρη και ψαρωμένη. Σήμερα, αν γινόταν κάτι αντίστοιχο θα του έλεγα “βγάλε την κάμερα”, τότε όμως δεν ζήτησα το λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας μου», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου δήλωσε: «Εάν σου πει ο σκηνοθέτης ότι πρέπει να υπάρχει έρωτας μεταξύ του σκηνοθέτη και της πρωταγωνίστριας πρέπει να πεις “όχι ρε φίλε”. Δεν μου συνέβησαν ακραία περιστατικά στο θέατρο, ίσως γιατί είχα σχέση με έναν αναγνωρισμένο σκηνοθέτη και υπήρχε ένα όριο», τόνισε, ενώ αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών και μάλιστα από οικογενειακό φίλο.

«Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν και με πήγαινε βόλτες». 

https://vimeo.com/649456750

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This