Μαρίνα Πατούλη για Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Καλό θα είναι να μη χρησιμοποιούν το όνομά μου για να κάνουν δικές του υποθέσεις»

Must Read

Την οικειοθελή αποχώρηση από το «J2US» ανακοίνωσε η Μαρίνα Πατούλη στο τελευταίο live του φαντασμαγορικού σόου.

Η ίδια σε τι σε πρόσφατες δηλώσεις της εξέφρασε την ενόχλησή της για το τραγούδι που επέλεξε ο Θάνος Πετρέλης να τραγουδήσουν, αλλά και για την κριτική της Δέσποινας Βανδή κατηγορώντας την μάλιστα για έλλειψη παιδείας.

Στη συνέντευξη που έδωσε χθες η Ειρήνη Παπαδόπουλου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι», αποκάλυψε πως τελικά η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής δεν θα αποχωρήσει από το show.

https://vimeo.com/651600919

Η Μαρίνα Πατούλη ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» διευκρίνισε πως αυτή την Κυριακή θα είναι η τελευταία της εμφάνιση στο J2US ενώ άδειασε την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Παρακολουθώ μια παραφιλολογία που πραγματικά μου δημιουργεί ερωτηματικά. Η αλήθεια είναι η εξής για να το πούμε για τελευταία φορά γιατί θεωρώ ότι το θέμα δεν έχει ουσία.

Εγώ την Κυριακή βγήκα στη σκηνή, ευχαρίστησα τον Νίκο Κοκλώνη και είπα ότι αποχωρώ για τους λόγους που εξέφρασα στη δήλωσή μου. Από εκεί και πέρα δεσμεύτηκα στον αέρα, στον Νίκο Κοκλώνη, ότι θα πω ένα τελευταίο τραγούδι με τον Στέλιο Διονυσίου. Έτσι αποχαιρετώ το J2US. Αυτό είναι όλο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μία συμπαίκτρια κι από εκεί και πέρα δεν ξέρω πώς βγήκε και μίλησε. Μίλησε εκ μέρους μου; Εκ μέρους της παραγωγής; Ως τι μίλησε; Το διαψεύδω και καλό θα είναι να μη χρησιμοποιούν το όνομά μου για να κάνουν δικές του υποθέσεις. Αυτό το διάστημα ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Και στην τελική ένα παιχνίδι είναι ρε παιδιά».

https://vimeo.com/651602145

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This