Εριέττα Κούρκουλου και Κατρίνα Τσάνταλη κατά της Βάσως Λασκαράκη: «Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα! Σας παρακαλώ πια»

Must Read

Η Βάσω Λασκαράκη ούσα χαρούμενη που γέννησε ο σκύλος της οικογένειας της θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δύο φωτογραφίες από τα κουταβάκια που έφερε στον κόσμο.

Η κίνησή τους όμως αυτή προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις με πολλούς να κάνουν λόγο ότι θα έπρεπε να έχει στειρώσει το κατοικίδιό της.

Ανάμεσά τους ήταν και η Εριέττα Κούρκουλου και η Κατρίνα Τσάνταλη οι οποίες εξέφρασαν την ενόχλησή τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχουν πολλά αδέσποτα ακόμη που αναζητούν σπίτι.

«Δεν τη ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!», έγραψε χαρακτηριστικά η Εριέττα Κούρκουλου σε story που δημοσίευσε στο instagram account της.

Ενώ η Κατρίνα Τσάνταλη σχολίασε στις φωτογραφίες που ανάρτησε η ηθοποιός ότι: «Είναι πανέμορφα τα κουτάβια όμως παλεύουμε να περνάμε το μήνυμα της στείρωσης των σκύλων μας για τη δική τους υγεία αλλά και το υπερτεράστιο πρόβλημα αδέσποτων που αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας. Για κάθε ένα από τα σπιτικά κουτάβια που γεννιούνται κλείνει η πόρτα σε ένα αδέσποτο κουτάβι. Παρακαλώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, μην βάζετε τα σκυλάκια σας να γεννούν αν δεν είστε νόμιμοι εκτροφείς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This