Άντζελα Παντελή: Η hot Ελληνίδα DJ «γκαζώνει» για Formula1 !

Θα αναλάβει να ντύσει μουσικά την διοργάνωση στις 11 και 12 Δεκεμβρίου

Must Read

Δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις αφού χρόνια τώρα έχει αποδείξει την αξία και το ταλέντο της στο εξωτερικό τόσο με το djing όσο και τα απίστευτα ακροβατικά της.

Πολλοί την γνώριζαν από παλιά, αρκετοί την έμαθαν και από το πολυσυζητημένο πάρτυ πέρσι τη Πρωτοχρονιά με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Ντουμπάι και τώρα απ’ ότι φαίνεται θα τη μάθουμε για τα καλά αφού θα συμμετάσχει στις μουσικές εκδηλώσεις ανάμεσα στους σταρ που θα κάνουν performance στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι!

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Το πολυαναμενόμενο ετήσιο αθλητικό (και κοσμικό) γεγονός στα Ηνωμένα Εμιράτα πραγματοποιείται φέτος στις 9-12 Δεκεμβρίου στον καθιερωμένο χώρο Yas Marina Circuit και τέσσερα κορυφαία ονόματα της παγκόσμια σκηνής θα βρεθούν στο Άμπου Ντάμπι να ξεσηκώσουν το κοινό : στις 9/12 και στις 10/12 οι διάσημοι ράπερ dj Khalid και Stormzy αντίστοιχα, στις 11/12 ο βραβευμένος των Brit Awards 2020 τραγουδιστής Lewis Capaldi, και στις 12/12 το ροκ συγκρότημα που έχει σαρώσει τα Grammy Awards και όχι μόνο, οι Foo Fighters.

Η δικιά μας και μοναδική Ελληνίδα dj που έχει παίξει μουσική σε κορυφαία μαγαζιά του εξωτερικού σε 5 Ηπείρους, θα αναλάβει να ντύσει μουσικά την διοργάνωση στις 11 και 12 Δεκεμβρίου, βρισκόμενη μέσα στο χώρο του Yas Marina Circuit και μια ανάσα από τους πιλότους της Formula 1. Απ ότι φαίνεται «το έχει» με την ταχύτητα, αφού η Άντζελα Παντελή συνεργάζεται και με το Ferrari World Park όπου μόλις πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα υπό τους ήχους της Ελληνίδας dj.

Πώς τα κατάφερες να είσαι η dj της φετινής Formula1 του Άμπου Ντάμπι;

Θα στο πω γενικά: όταν δουλεύεις με πάθος, αγάπη για το αντικείμενο σου, με συνέπεια και μεθοδικά, καταφέρνεις να φτιάξεις ένα καλό όνομα, ένα δυνατό brand. Και εν συνεχεία κάνεις τις απαραίτητες γνωριμίες. Και το πράγμα μετά παίρνει το δρόμο του. Τόσο απλά!

Θεωρείς ότι είναι ίσως το σημαντικότερο επίτευγμα της καριέρας σου και πώς αισθάνεσαι;

Δεν ξέρω αν είναι το σημαντικότερο, σίγουρα είναι κάτι που με κάνει πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου και πολύ χαρούμενη που θα βρεθώ σε μια τόσο τρομερή διοργάνωση. Πολλοί φίλοι μου φαν της Formula1 μου λένε πόσο τυχερή είμαι που θα το ζήσω αυτό από κοντά και όχι μόνο δεν θα πληρώσω το ακριβό εισιτήριο αλλά θα πληρωθώ κιόλας.

Τί μουσική έχεις κληθεί να παίξεις ;

Κατά κύριο λόγο ξένα χορευτικά hits και γενικότερα περισσότερο εμπορικά αφού μιλάμε για το ανάλογο κοινό, δεν είναι κάποιο underground event για να βαράω πριόνια (γέλια).

Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά και πιλότους της Formula1;

Φαντάζομαι θα έχω πρόσβαση, και εύχομαι να γνωρίσω από κοντά κάποιους θρύλους όπως Αλόνσο, Χάμιλτον, Φέτελ…Ελπίζω να είναι και ο Μπάτον που δεν αγωνίζεται πλέον αλλά είναι σύμβουλος…Μπάτον και ξερό ψωμί (γέλια).

Από τη Νέα Υόρκη που είναι η βάση σου θα λέγαμε ότι έχεις κατακτήσει τα Εμιράτα.

H Νέα Υόρκη είναι το σπίτι μου, μες την καρδιά και το μυαλό μου και αυτό δεν αλλάζει, φέτος κατάφερα να κάτσω και αρκετά μάλιστα αφού έπαιζα μουσική για τις μεγάλες γιορτές όπως 4th of July, Memorial Day Weekend, Labor day weekend…Η αλήθεια είναι πάντως πως η Μέση Ανατολή μου πάει πολύ και περνάω πάρα πολύ καλά ειδικά επαγγελματικά! Έχω καταφέρει να έχω συνεργασίες με κορυφαία παγκόσμια brands, από 5αστερα ξενοδοχεία μέχρι top club restaurants oπως το λατρεμένο μου Cipriani που θα παίξω και πάλι εκεί μουσική την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, επίσης εταιρίες όπως το Ferrari World Abu Dhabi, Warner Bros Park κοκ.

Στην Ελλάδα θα ερχόσουν να δουλέψεις;

Τώρα ειδικά; Ούτε για πλάκα (γέλια). Μόνο καλοκαίρι στην αγαπημένη μου Μύκονο, φέτος είχα άψογη συνεργασία με τον Γρηγόρη Γκόφα και τους Dsquared στo Ceresio7 bar restaurant και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να συνεχίσουμε και του χρόνου.

Αυτή τη περίοδο γίνεται ντόρος με το Survivor, εσύ που είσαι τόσο αθλητικός τύπος και ικανότατη ακροβάτης, θα πήγαινες;

Ποτέ δεν λέω όχι στις δυνατές προκλήσεις…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This