Ερωτευμένος ξανά ο Πύρρος Δήμας – Η Αφροδίτη Σκαφίδα του «έκλεψε» την καρδιά

Δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Must Read

Τέσσερα χρόνια μετά την τραγική απώλεια της πολυαγαπημένης συζύγου του Αναστασίας Σδούγκου, ο Πύρρος Δήμας ατενίζει ξανά με αισιοδοξία το μέλλον του και ανοίγει νέο κεφάλαιο στα προσωπική του ζωή.

Ο κορυφαίος Ολυμπιονίκης φαίνεται ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της αθλήτριας του στίβου Αφροδίτης Σκαφιδά. Η 39χρονη η οποία είχε λάβει μέρος και στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», είναι σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day» η νέα του σύντροφος, ωστόσο το ζευγάρι διατηρεί πολύ διακριτική στάση μπροστά στα φλας των φωτογράφων.

Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφιδά, έδωσαν μαζί το παρόν σε εκδήλωσε που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη, ωστόσο οι ίδιοι μπροστά στους δημοσιογράφους, τήρησαν σιγή ιχθύος για τα προσωπικά τους.

https://vimeo.com/653637408

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον τάφο του Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή την Παραμονή Χριστουγέννων του 2023 σε ηλικία 70 ετών μετά από μάχη...

More Articles Like This