Αντιδράσεις για τον Αργυρό που τραγούδησε στα μπουζούκια με φόντο τα γλυπτά του Παρθενώνα

Βουνό από λουλούδια με φόντο τα... γλυπτά του Παρθενώνα!

Must Read

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε η εικόνα του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού να τραγουδάει στα μπουζούκια με φόντο τα… γλυπτά του Παρθενώνα σε γνωστό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης.

Η πρεμιέρα των εμφανίσεων του λαϊκού τραγουδιστή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, με τον γνωστό ερμηνευτή να τραγουδάει την επιτυχία του «Αθήνα μου». Ωστόσο η κίνηση του υπευθύνου για την καλλιτεχνική επιμέλεια, να τοποθετήσει σε video wall εικόνες από τα μάρμαρα του ιστορικού μνημείου, τα οποία η χώρα προσπαθεί εδώ και χρόνια να επαναπατρίσει, προκάλεσαν αντιδράσεις στο κοινό. Ενώ ο τραγουδιστής ερμήνευε το κομμάτι με φόντο τα μάρμαρα, μπροστά του υπήρχε ένα ολόκληρο βουνό από λουλούδια που του έστειλαν οι θαμώνες.

Μάλιστα, στην εκπομπή «Πρωινό», ασκήθηκε σφοδρή κριτική για την εικόνα που παραπέμπει σε κιτς αισθητική και ταυτόχρονα αποτελεί προσβολή για τον αγώνα να επιστρέψουν τα γλυπτά στην Αθήνα.

«Αν πάρει κάποιος αυτή την εικόνα και τη στείλει στο Βρετανικό Μουσείο, θα πει “κοιτάξτε πώς οι Έλληνες αντιμετωπίζουν τα γλυπτά”, με αγάπη το λέω» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Βαγγέλη Περρή να προσθέτει «να το μαζέψουμε σαν να μην έχει υπάρξει. Ήταν μία πρόβα».

Την ίδια στιγμή, κύμα αντιδράσεων ξέσπασε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This