Αποκάλυψη-σοκ από τον Γιάννη Βασιλείου! Είδε να βιάζουν κοπέλα στα καμαρίνια κι εκείνος έφυγε

Οργισμένη αντίδραση από Σκορδά: «Είναι συνένοχος!»

Must Read

Αυτόπτης μάρτυρας σε βιασμό αποκάλυψε ότι υπήρξε ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου, όπως προχώρησε στην σοκαριστική αποκάλυψη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο λαϊκός τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι είδε με τα μάτια του τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εργαζόταν πριν από χρόνια, να βιάζει μια νεαρή κοπέλα στα καμαρίνια. Όπως περιέγραψε ο Γιάννης Βασιλείου, κατευθυνόταν στα καμαρίνια προκειμένου να αλλάξει, όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της άτυχης κοπέλας, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού από τον επιχειρηματία:

«Εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε, σε ένα μαγαζί στην παραλία. Το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος. Τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: ”Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας”» περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο ίδιος δεν αντέδρασε στον βιασμό της κοπέλας, πράγμα για το οποίο όπως λέει ο ίδιος δεν έχει μετανιώσει:

«Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός» υποστήριξε.

Έξαλλη η Σκορδά

Η αντίδρασή του προκάλεσε σοκ και οργή στο πάνελ της εκπομπής, με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά να αντιδρά που ο τραγουδιστής δεν επενέβη στο περιστατικό για να βοηθήσει τη νεαρή γυναίκα, αποκαλώντας τον «συνένοχο»: «Δεν θέλω να σχολιάσω! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα! Να ακούς κάτι τέτοιο και να μένεις αμέτοχος; Τι είναι αυτό; Και να φεύγεις; Να το βλέπεις και να μην κάνεις τίποτα; Ένας άνθρωπος που το βλέπει και δεν το καταγγέλλει δεν είναι συνένοχος;» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

https://vimeo.com/653667554

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Μαξίμου προσπαθεί να κλείσει άρον άρον το σκάνδαλο με τα e-mails

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου με την αξιοποίηση των προσωπικών...

More Articles Like This