Άννα Μαρία Λογοθέτη: Η ριζική αλλαγή στη ζωή της, η απώλεια που της στοίχισε και η σεξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστο ηθοποιό

Η ανύπαρκτη σχέση με τη μητέρα της και οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε!

Must Read

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το show του ΑΝΤ1 «3, 2, 1».  Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετές σε τηλεοπτικές σειρές, ενώ είχε ασχοληθεί και με το τραγούδι.

Ωστόσο την τελευταία χρόνια η γνωστή καλλιτέχνης έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για τη ζωή της που έχει αλλάξει ριζικά μίλησε ίδια στην εκπομπή  «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως πλέον ασχολείται με τη λιανική.

Αναφορικά με τις χρηματικές απολαβές που είχε την περίοδο που βρισκόταν στο peak της καριέρας της, αποκάλυψε πως: «Τα χρήματα που έβγαλα τότε δεν τα κράτησα, τα κράταγε η μητέρα. Τα είδα ποτέ τα λεφτά που έβγαλα; Όταν έφτασε η ώρα για να παντρευτώ και ρώτησα “Μαμά τι κομπόδεμα έχω κάνει τόσα χρόνια;”, μου λέει “Αγάπη μου τα έφαγες”. Με τη μαμά μου δεν έχω επαφή από το 2016 που πέθανε ο πατέρας μου. Η σχέση μας είχε γίνει πολύ τοξική»

Όσον αφορά το λόγο που αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα δήλωσε πως: «Ήταν ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος δεν ζει και δεν θέλω να πω το όνομά του και πηγαίναμε σπίτι του και κάναμε πρόβες. Την τρίτη φορά που πήγα, μου την έπεσε στεγνά από το πουθενά. Δεν μου είχε έρθει καν στο μυαλό ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Κλείδωσε την πόρτα και με το που τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου φεύγω, κλοτσάω το τζάμι της πόρτας και φτάνω στην εξωτερική πόρτα που είχε πάλι κλειδί από πίσω, ανοίγω και φεύγω».

https://vimeo.com/653672703

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Μπήκα κατευθείαν στη λιανική. Η ζωή άρχισε να κυλάει έτσι όπως την ήθελα εγώ. Έγινε restart όταν παντρεύτηκα. Το διαζύγιο ήρθε μετά από 11 χρόνια, αλλά εμείς καταφέραμε να έχουμε εξαιρετικά καλή σχέση με τον πρώην άντρα μου και όλα κύλησαν καλά.

Όταν έχασα το μπαμπά μου, άλλαξε όλη μου η ζωή. Είπα μακριά όλοι, έχω τον γιο μου, θα τον μεγαλώσω όπως θέλω και θα πάρω τη ζωή στα χέρια μου κι ας τρώω ψωμί κι ελιά», είπε χαρακτηριστικά ξεσπώντας σε κλάματα.

https://vimeo.com/653678095

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This