Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφιδά: Δεν λένε «όχι» στον γάμο

«Την αγαπάει πάρα πολύ και την προσέχει σαν τα μάτια του»!

Must Read

Ο Πύρρος Δήμας, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του Αναστασίας, είναι ξανά ερωτευμένος, με την Αφροδίτη Σκαφιδά να είναι η γυναίκα που μπήκε στη ζωή του κάνοντάς τον να χαμογελάσει ξανά!

  • Aπό την Μαρία Ανδρέου

Και όχι μόνο αυτό, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η σχέση του χρυσού παιδιού της άρσης βαρών και της άλλοτε πρωταθλήτριας του επί κοντώ είναι τόσο σοβαρή, που και οι δυο δεν λένε «όχι» στην προοπτική του γάμου! Και αν, προς το παρόν, μένουν χώρια, σύντομα σκοπεύουν να στεγάσουν τον έρωτά τους κάτω από την ίδια στέγη!

Το «λιοντάρι της Χειμάρρας» και η Αφροδίτη, που έγινε ακόμη πιο γνωστή στο πανελλήνιο όχι μέσα από τις αθλητικές της επιδόσεις, αλλά από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του «Survivor», στο οποίο είχε πάρει μέρος και Κατερίνα Δαλάκα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από άνθρωπο του περιβάλλοντός τους, ήρθαν πολύ κοντά το καλοκαίρι σε εκδήλωση κοινού τους φίλου και από τον Αύγουστο είναι ζευγάρι! Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η «Espresso», ο χρυσός ολυμπιονίκης της άρσης βαρών ήταν εκείνος που έκανε το πρώτο βήμα και τη διεκδίκησε, και έκτοτε είναι αχώριστοι! Μπορεί Αφροδίτη και Πύρρος να γνωρίζονταν ως αθλητές από το παρελθόν, όμως τώρα είδαν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου το στήριγμά του!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή της «Espresso», ο Πύρρος Δήμας, αρκετό καιρό μετά τον χαμό της γυναίκας του, προσπάθησε να ξαναφτιάξει τη ζωή του, όμως η σχέση εκείνη κράτησε έναν χρόνο χωρίς να ευδοκιμήσει! Τώρα, ο 50χρονος Πύρρος νιώθει τόσο ευτυχισμένος και γεμάτος με την 39χρονη Αφροδίτη, που την έχει γνωρίσει και στα παιδιά του, και μάλιστα θέλουν κάποια στιγμή να πάνε στις ΗΠΑ για να δουν το γιο του Πύρρου, ο οποίος μένει εκεί! Οσοι τους ξέρουν καλά λένε πως είναι πολύ ταιριαστοί, αγαπημένοι και, παρόλο που η καθημερινότητά τους είναι γεμάτη, βρίσκουν ο ένας χρόνο για τον άλλον! Μάλιστα, η φράση που είπε στην «Espresso» κοινός τους φίλος είναι ότι «ο Πύρρος την αγαπάει πάρα πολύ και την προσέχει σαν τα μάτια του»!

Η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ και Survivor είναι πλέον personal trainer, όμως κάνει τα πάντα προκειμένου να είναι στο πλευρό του Πύρρου και να περνούν μαζί χρόνο, πηγαίνοντας για χαλαρό ποτό και φαγητό στα νότια προάστια, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα! Κι αν η κοινή τους εμφάνιση στο κατάστημα ρούχων Sabi της Ιωάννας Σιαμπάνη («My Style Rocks») ξάφνιασε πολλούς, με το «Happy day» να αποκαλύπτει ότι είναι ζευγάρι (είχε προηγηθεί και νυχτερινή έξοδος στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο ο Δήμας είναι πολύ φίλος), όσοι ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις λένε πως αυτή η κοινή εμφάνιση ήταν φυσιολογική εξέλιξη της σχέσης τους.

https://vimeo.com/653637408

«Η Αναστασία ήταν μαχήτρια»

Ο Πύρρος Δήμας, όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, είχε μιλήσει με δάκρυα στα μάτια για τον χαμό της γυναίκας του Αναστασίας, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο, συγκινώντας το πανελλήνιο.

«Ολα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν καταλάβαμε κιόλας… Τρέξαμε τόσο γρήγορα για να το αντιμετωπίσουμε, που στο τέλος μαζευτήκαμε ξαφνικά στο σπίτι. Θυμάμαι, όταν πήγαμε στο σπίτι μετά το χειρουργείο, σηκωνόταν το βράδυ, όταν κοιμόντουσαν τα παιδιά, και έκλαιγε μόνη της. Την άφησα δυο τρεις μέρες να το χωνέψει όλο αυτό. Κάποια στιγμή τής λέω: “Δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα που κάνεις – είναι κακό. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου, δεν βοηθάς ούτε τα παιδιά ούτε κι εμένα”. “Θα πεθάνω“ μου λέει. Κι εγώ θα βγω αύριο στους δρόμους και μπορεί να τρακάρω με μια νταλίκα και να πεθάνω. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει” απάντησα. Από εκείνη την ημέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια, έδωσε έναν αξιοπρεπέστατο αγώνα με τον καρκίνο. Δεν έχω λόγια» είχε αναφέρει με δάκρυα στα μάτια ο ολυμπιονίκης μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This