Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου με τη Φαίη»

Must Read

Ο Χρήστος Πλαΐνης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως μία από τις πιο δύσκολες περίοδος της ζωής του ήταν όταν αποφάσισαν οι γονείς του να χωρίσουν.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σήμερα ξαλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και με αφορμή αυτό το δυσάρεστο γεγονός της ζωής του ο Γιώργος Λιάγκας, που ένιωσε να ταυτίζεται με τον ηθοποιό, προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση.

«Πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ…

Κι εμένα με στιγμάτισε. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ».

«Αν ο γιος μου, ο Οδυσσέας, δεν αποδεχόταν την σύντροφό μου, δεν θα παντρευόμουν ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός κι εκείνη την στιγμή ξεκίνησε ένας αμήχανος διάλογος μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα που είχε ως εξής:

Γιώργος Λιάγκας: Σε καταλαβαίνω. Μπράβο όμως στον Οδυσσέα.
Φαίη Σκορδά: Εγώ θα αποχωρήσω όμως τώρα. Δηλαδή δεν μιλάω…
Γιώργος Λιάγκας: Μια φορά που έχουμε κοινά βιώματα και οι άντρες, μην τους σκοτώσουμε κιόλας. Δεν σημαίνει ότι ένας άντρας δεν αισθάνεται και μόνο εσείς αισθάνεστε.
Φαίη Σκορδά: Μίλησε κανείς;
Γιώργος Λιάγκας: Λες θα αποχωρήσω, συγγνώμη τώρα…
Φαίη Σκορδά: Για άλλους λόγους που το άκουσαν όλοι. Αλλά δεν θα το συνεχίσω

https://vimeo.com/654071865

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This