Λένα Παπαληγούρα: «Δύο από τα αγαπημένα μου πρόσωπα έχασαν τις μητέρες τους επειδή φοβόντουσαν να εμβολιαστούν»

«Αν τα παιδιά μου ήταν μεγαλύτερα θα τους έκανα το εμβόλιο»

Must Read

Πλήρως εμβολιασμένη είναι η Λένα Παπαληγούρα και μάλιστα αύριο αναμένεται να κάνει και την τρίτη δόση εμβολίου.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» εκεί μίλησε για το θέμα που απασχολεί όλο τον κόσμο και αυτό δεν είναι άλλο από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι είναι υπέρ του εμβολίου ενώ αποκάλυψε πως δύο από τα αγαπημένα της πρόσωπα έχασαν τις μητέρες τους επειδή φοβόντουσαν να εμβολιαστούν.

 

«Για εμένα το εμβόλιο είναι ένα αγαθό που μας δόθηκε. Καταλαβαίνω τον φόβο των ανθρώπων, αλλά νομίζω στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι ο μόνος τρόπος να σωθούμε και να βγούμε από όλο αυτό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αν τα παιδιά μου ήταν μεγαλύτερα θα τους έκανα το εμβόλιο. Καταλαβαίνω πάρα πολύ του φόβους και εγώ φοβάμαι, θα διάβαζα όλες τις έρευνες, θα μιλούσα με την παιδίατρό μου. Εγώ έχω δύο πολύ αγαπημένους μου ανθρώπους που έχασαν και οι δύο τις μαμάδες τους, επειδή φοβήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο. Βλέποντας όλα αυτά, για εμένα ο πραγματικός φόβος είναι αυτός ο ιός»,

https://vimeo.com/654541889

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This