Μαρία Μπάρκουλη για το πρόβλημα υγείας της: «Υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει»

«Όλα αυτά είναι από το στρες και τη στεναχώρια»

Must Read

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο νοσηλεύεται η Μαρία Μπάρκουλη, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τους λόγους πού χρειάστηκε εσπευσμένα να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Η χήρα του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της αποκαλύπτοντας πως ενδεχομένως να προβεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Είχα πολλές συστολές στην καρδιά, πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι λίγο πριν από το έμφραγμα. Ανακαλύψαμε ότι έχω Χασιμότο, ένα αυτοάνοσο νόσημα που μου έχει δημιουργήσει βρογχοκήλη και όζο. Αυτό συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα και συνήθως κάνει κακοήθειες. Θα το δούμε ξανά σε δυο μήνες.

Μου είπαν, “σταμάτα και μην περπατάς καθόλου γιατί υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει”! Μπήκα λοιπόν μέσα για να μου κάνουν στεφανιογραφία και αν μου βάλουν στεντ. Όλα αυτά είναι από το στρες και τη στεναχώρια γιατί έχασα ανθρώπους στη ζωή μου… Έχασα την αρχή και το τέλος μου…», τόνισε.

Όσον αφορά την αντίδρασή του γιου της, δήλωσε πως: «Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει και του έχω απαγορέψει να έρθει να με δει. Σε όλα αυτά ήμουν μόνη μου και τώρα επιμένει να έρθει να με δει αλλά δεν θέλω να τον πληγώσω. Για αυτό και δεν ήθελα να έρθει να με δει στο νοσοκομείο» κατέληξε η Μαίρη Μπάρκουλη στη Super Κατερίνα.

https://vimeo.com/654562420

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This