Μελίνα Μακρή: «Έκανα το εμβόλιο στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης μου»

Το όνομα που θα πάρει το μωρό.

Must Read

Η Μελίνα Μακρή με το σύζυγό της Φράνκυ Λούβαρη, έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας, ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως έκαναν αρκετές προσπάθειες για να κάνουν παιδί, όμως έβρισκαν μπροστά τους συνέχεια εμπόδια.

Ωστόσο η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος Vegas σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της, αφού διανύει ήδη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Για το ευτυχές γεγονός μίλησε η ίδια στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πώς πρόσφατα εμβολιάστηκε.

Η Μελίνα Μακρή διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε περίπου δυο μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της.

«Ανυπομονώ πάρα πολύ και είμαι χαρούμενη γιατί παράλληλα με την εγκυμοσύνη εργάζομαι κιόλας. Έχω γενικά πολύ καλή εγκυμοσύνη, είχα τον φόβο. Δεν είχα προλάβει να εμβολιαστώ. Έκανα το εμβόλιο στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης μου. Ανακουφίστηκα, γιατί κυκλοφορώ, δεν κάθομαι σπίτι κλεισμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια.

Στην συνέχεια αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους.

«Θα τον πούμε Γιάννη! Είναι ο λατρεμένος μου πεθερός, τον έχουμε χάσει από τη ζωή και θέλουμε να τον τιμήσουμε. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος»

https://vimeo.com/654922718

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This