Μελίνα Μακρή – Έγκυος η τραγουδίστρια: «Κάθε φορά που προσπαθούσαμε βρίσκαμε εμπόδια» (video)

«Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά άφησα τη ζωή να με πάει»

Must Read

Τον Δεκέμβριο του 2015 η Μελίνα Μακρή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Φράνκυ Λούβαρη. Το μυστήριο τελέστηκε Στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Βαρυμπόμπη με κουμπάρους τον κομμωτή και στενό φίλο της Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και τον Zeraw των Vegas.

Δείτε επίσης: Όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος χόρευε αισθησιακά ημίγυμνος στο bachelorette της Μελίνας Μακρή

H πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος Vegas έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας με τον αγαπημένο της σύζυγο, θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Το ευτυχές γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η ερμηνεύτρια στην εκπομπή «Happy Day» Αποκαλύπτοντας πως διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ και επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε. Οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, κάθε φορά που προσπαθούσαμε βρίσκαμε εμπόδια. Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά άφησα τη ζωή να με πάει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω βγει από το σπίτι. Ήμουν 3 μήνες μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Τώρα κυκλοφορώ. Τρώω, το ευχαριστιέμαι. Μαγειρεύω και μπορεί να φάω ένα ταψί παστίτσιο σε δύο μέρες», είπε εξηγώντας τον λόγο που κατάφερε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή.

Για το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος: «Είχα μια συναυλία την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα, μαζί με τον αδερφό μου. Είπα στον σύζυγό μου ότι επειδή έχω καθυστέρηση, δεν θα είμαι καλά στη συναυλία, φέρε μου ένα τεστ. Έκανα το τεστ και του είπα ότι είναι θετικό. Συγκινηθήκαμε πολύ».

https://vimeo.com/625210997

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This