Η Μαριάννα Λάτση τους άφησε όλους άφωνους με την εμφάνισή της

Πιο λαμπερή από ποτέ

Must Read

Όλα τα φώτα συγκέντρωσε πάνω της η μεγαλοεπιχειρηματίας Μαριάννα Λάτση η οποία εμφανίστηκε στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες για τα 10 χρόνια της Panik Records.

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ, φορώντας μια μαύρη ολόσωμη φόρμα του κορυφαίου σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου που τόνιζε το καλογυμνασμένο σώμα της, η Μαριάννα Λάτση συνόδευσε τον αγαπημένο της γιο Πάρη Κασιδόκωστα στην εκδήλωση της Panik Entertainment Group για τα 10 χρόνια μουσικής με το Panik Concert by Xiaomi, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Χαμογελαστή και ανανεωμένη, η Μαριάννα Λάτση πόζαρε στο κόκκινο χαλί ανάμεσα στον Πάρη Κασιδόκωστα και τον Γιώργο Αρσενάκο, ιδρυτές της Panic Records. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν μόλις εμφανίστηκε στον χώρο η κα. Λάτση, η οποία έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις.

Δείτε στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά με όλους τους καλλιτέχνες:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This