Νίκος Ξανθόπουλος: Το «παιδί του λαού» με prive «φάρμα»

Η αγροτική ζωή του Νίκου Ξανθόπουλου στην Παιανία την ώρα που κάποιοι νεότεροι συνάδελφοί του κάνουν τους... farmer στο βουκολικό ριάλιτι του ΑΝΤ1

Must Read

Μπορεί να βλέπουμε για δύο σεζόν στην ελληνική τηλεόραση ηθοποιούς να μεταμορφώνονται σε αγρότες για τις ανάγκες της «Φάρμας» του ΑΝΤ1, όμως «το παιδί του λαού», ο Νίκος Ξανθόπουλος, δεν είναι μόνο εδώ και χρόνια αγρότης ψυχή τε και σώματι, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook να παρουσιάζει στους ιντερνετικούς του φίλους τα αγροτικά του επιτεύγματα!

Ο σπουδαίος και ακριβοθώρητος 87χρονος ηθοποιός, που εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε την ελαιοσυγκομιδή του χωρίς να τον… ακολουθούν οι κάμερες στα πρότυπα του αγροτικού reality!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά το λέει η καρδιά του, μια και το τεραστίων διαστάσεων κτήμα του στην Παιανία, που είναι ένα κόσμημα για όλη την περιοχή, το φέρνει πέρα μαζί με την οικογένειά του, χωρίς τη βοήθεια άλλων.

Ο ίδιος και η αγαπημένη του σύζυγο Εριφύλλη, καθώς και τα παιδιά με τα εγγόνια του κάθε χρόνο ρίχνονται στη μάχη για τη δική τους παραγωγή ελαιολάδου. Έτσι έγινε και φέτος. Ο αντιστάρ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου κατάφερε ακόμα μια φορά να συγκεντρώσει την πολυμελή οικογένειά του και να κάνει το λάδι της χρονιάς του, αλλά και να τους δείξει ξανά τα μυστικά της αγροτικής ζωής.

Ο ίδιος μάλιστα κάθε χρόνο επιβλέπει όλη τη συγκομιδή και δίνει τις δικές του οδηγίες, μια και κατέχει εδώ και πολλά χρόνια καλά το «άθλημα» του αγρότη.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, ο ίδιος ανάρτησε τις δικές του σκέψεις σχετικά με τη συγκομιδή, εκφράζοντας παράλληλα και τους προβληματισμούς του για το μέλλον της ελαιοσυγκομιδής.

«Μαζεύουμε ελιές. Χαθήκαμε απ’ την πιάτσα. Θέρος, τρύγος, πόλεμος λέγανε οι παλιοί. Ξεχάσανε βέβαια κι αφήσαν απέξω το μάζεμα της ελιάς, που θέλει χρόνο. Ίσως γιατί, και να καθυστερήσεις λίγο, πάλι τις μισές θα τις βρεις να τις μαζέψεις. Τώρα τελευταία, εκτός από τους αγέρηδες, κλέβουνε κιόλας. Στο λιοτρίβι κάποιοι αλέθουν χωρίς να ‘χουν ούτε ένα δέντρο… Άλλαξαν οι καιροί. Οι οικογένειες σπανίως σεγκοντάρουν πια, έχουν άλλες δουλειές. Έτσι φτάνει να σου κοστίζει το λάδι σαν να το αγοράζεις από τη μαρκέτα… Σημεία των καιρών…»

Στο ίδιο κτήμα «το παιδί του λαού» καλλιεργεί σπάνιες ποικιλίες αμπελιού, ροδάκινα, βερίκοκα, πατάτες και εσπεριδοειδή. Όπως μάλιστα λέει, είναι αυτάρκης σε όλα όσα χρειάζεται η οικογένειά του! Έτσι είναι! Όταν έχεις τη δική σου… φάρμα, έχει άλλη γλύκα! Ακόμη και όταν λέγεσαι Νίκος Ξανθόπουλος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This