Γιώργος Σαμπάνης: «Κρίμα για την τσέπη μου αλλά δεν μπορώ να γίνω κριτής σε μουσικό show»

«Δεν μπορώ να λειτουργώ κάτω από τηλεοπτικούς κανόνες»

Must Read

Πρεμιέρα έκανε το μουσικό σχήμα με τον Γιώργο Σαμπάνη, τη Josephine και τον SNIK στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον, όπου η Josephine εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός σε όσους πήγαν να τους απολαύσουν, και η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε εκεί προκειμένου να αποσπάσει τις πρώτες τους δηλώσεις.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έπειτα από τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, μπορεί επιτέλους να τραγουδάει για τους θαυμαστές του. Ο γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας στο δημοσιογράφο της εκπομπής του Alpha, αποκάλυψε πώς βίωσε δύσκολα την περίοδο του lockdown κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για το ενδεχόμενο να τον δούμε σε ρόλο κριτή, ο ίδιος απάντησε αρνητικά εξηγώντας πως: «Δεν είμαι τύπος που θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Να λειτουργώ κάτω από τηλεοπτικούς κανόνες να κρίνω παιδιά. Κρίμα για την τσέπη μου δεν μπορώ να το κάνω».

https://vimeo.com/656046616

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This