Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οργή από δημόσια πρόσωπα και από χρήστες του Twitter μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες

Must Read

Το θέμα της ημέρας είναι αδιαμφισβήτητα η υπόθεση revenge porn στην οποία εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τους Ράδιο Αρβύλα.

Από τη στιγμή που η υπόθεση αυτή είδε το φως της δημοσιότητας έχει ξεσπάσει η οργή τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα social media.

Η πράξη του παρουσιαστή είναι κατακριτέα για αυτό το λόγο ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του τον απομάκρυναν από την εκπομπή του ANT1 που έχει σημειώσει μεγάλη τηλεθέαση.

Χρήστος Κιούσης

Ο ένας εκ των παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα, Χρήστος Κιούσης δίκασε χθες τον πρώην συνάδελφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας -πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω, δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα.

Σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ ότι θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν. Όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο».

Ύστερα από την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή, ο Χρήστος Κιούσης έγραψε στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τα social media το εξής: «Η απάντησή μας έπρεπε να έχει πρόσωπο και φωνή. Όπως πάντα»

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το συγκεκριμένο θέμα αφού η σύντροφος του Ιωάννα Τούνη είχε βιώσει αντίστοιχο περιστατικό. Ο παρουσιαστής και μοντέλο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», κλήθηκε να σχολιάσει την βόμβα που έσκασε σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δηλώνοντας πως: «Έχω τοποθετηθεί και παλαιότερα γι΄ αυτό γιατί έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι και να το ακούσουν πιο ψηλά και να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Είναι άνανδρο να βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους να κάνουν τέτοια πράγματα. Εύχομαι η κοπέλα να δικαιωθεί. Όσοι έχουν κάνει τέτοιο πράγμα εύχομαι να το πληρώσουν γιατί κι αυτοί κάποια στιγμή θα γίνουν γονείς»

https://vimeo.com/656481231

Ευλαμπία Ρέβη – Άκης Παυλόπουλος

Για το συγκεκριμένο θέμα όμως ξέσπασαν και οι παρουσιαστές της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» με την Ευλαμπία Ρέβη να δηλώνει πως: «Εγώ έχω να πω ως γυναίκα ότι αισθάνομαι βαθιά αηδία, αυτό! Γιατί εμπιστεύεσαι κάποιον άνθρωπο… Τα νέα παιδιά είναι πολύ σύνηθες να ανταλλάσουν σεξουαλικά μηνύματα και φωτογραφίες. Από το αστυνομικό ρεπορτάζ έχουμε δει να το εκμεταλλεύονται αυτό κάποιοι και να εκβιάζουν το παιδί, να τα ανεβάζουν σε αυτά τα σάιτ.

Είναι πολλές γυναίκες θύματα στη χώρα μας και αυτό πρέπει να σταματήσει. Και να πάει στη δικαιοσύνη για να δούμε και τι άλλο έχει συμβεί. Δεν ντρέπεται; Δεν υπάρχουν λόγια, είναι χυδαίο».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Άκης Παυλόπουλος, ο οποίος ήταν αρκετά αιχμηρός με τις δηλώσεις του.

«Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που έκανε αυτό που έκανε, όταν είσαι σε αυτή τη θέση ρε μεγάλε, απολαμβάνεις όλη αυτή τη δόξα, την αναγνωρισιμότητα, όλη αυτή τη δύναμη που σου παρέχουν αυτά τα δύο εργαλεία και κάνεις αυτό το οποίο κατήγγειλες από τη θέση που βρισκόσουν, τότε αυτό είναι το άκρον άωτον της υποκρισίας και της χυδαιότητας.

Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και εκμεταλλεύεσαι τι πράγμα ακριβώς; Τι πίστευες; Ότι έχεις τη δύναμη να διασύρεις, να διαπομπεύσεις επειδή έτσι γούσταρες μια κοπέλα; Επειδή θεώρησες ότι είναι “κτήμα” σου και θα την είχες οποτεδήποτε σαν να ήταν η μαριονέτα σου όποτε γούσταρες και για όσο γούσταρες;», τόνισε.

https://vimeo.com/656481906

Γρηγόρης Αρναούτογλου

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει στο σταθμό «Sfera», μίλησε για την σχέση που έχει με τον Αντώνη Κανάκη η οποία δεν είναι και η καλύτερη, ωστόσο εκτιμά πως δεν γνώριζε την υπόθεση.

«Δεν έχω λόγια. Δεν μπορώ να βρω καμία λογική. Ποιος ήταν ο σκοπός της όλης ιστορίας;» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω, ξέρει ο κόσμος ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά και μία κόντρα που είναι γνωστή. Δεν έχω καλή άποψη για πολλά πράγματα γ΄αυτό και έχω μαλώσει και δημοσίως και μη δημοσίως, κάποια πράγματα δεν τα γουστάρω καθόλου, αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου δεν πιστεύω ότι αν γνώριζαν κάτι δεν θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο».

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

https://vimeo.com/656491769

Φαίη Σκορδά

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε και από την εκπομπή «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά να «δικάζει» το παρουσιαστή λέγοντας πως: «Όταν χαρακτηρίζεις κάτι τέτοιο “ατόπημα”, είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό. Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία. Είναι σαν μην καταλαβαίνει, είναι σαν να πρόσβαλα κάποιον, έκανα ένα ατόπημα, ζήτησα συγγνώμη, εγώ αποφάσισα να φύγω από την εκπομπή. Είναι όλος ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα. Δεν είναι προσβολή η βία. Είναι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει τι έκανε και μιλάει για ατόπημα»

https://www.youtube.com/watch?v=S48NJVxxVvs

Σπύρος Μπιμπίλας

Υπέρ του Αντώνη Κανάκη δήλωσε πως είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»  δήλωσε πως: «Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η κοινωνία πρέπει να διορθωθεί. Για τον ίδιο λόγο ξέρετε ότι διαγράψαμε κι έναν ηθοποιό από το σωματείο των ηθοποιών. Καλά έκανε ο Αντώνης Κανάκης και τον έδιωξε από το Ράδιο Αρβύλα. Όπως διώξαμε κι εμείς τον ηθοποιό επειδή παρουσίαζε έναν ανάλογο περιστατικό σε πρόβες και η γενική μας συνέλευση τον εκδίωξε».

https://vimeo.com/656519261

Twitter

Και οι χρήστες του Twitter όμως δεν άφησαν ασχολίαστο το θέμα. Πολλοί σχολίασαν την ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα σχετικά με την αποχώρηση του πρώην συνεργάτη τους από την εκπομπή δίνοντας τους τα εύσημα για την αντίδρασή τους, ενώ αρκετοί ήταν και εκείνοι που έκαναν λόγο ότι συγκάλυπταν επί τρία χρόνια την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This